Beauty Kitchen - effektiv, naturlig og bærekraftig hudpleie

Hudpleieproduktene fra Beauty Kitchen er effektive, de inneholder naturlige ingredienser og er milde mot naturen. Velg mellom ulike underserier, med blant annet fokus på anti-age og intens fuktighet til huden.


Tekst: Ingvild Bjerke Høygaard

I 2014 ønsket ekteparet Jo og Stuart Chidley å skape effektiv, naturlig og mer bærekraftig hudpleie. Resultatet ble hudpleiemerket Beauty Kitchen.

Beauty Kitchens produkter er rene og med aktive virkestoffer. Duft og farge er hentet fra naturen. Produktene er fri for mikroplast og cruelty free, og Beauty Kitchen er skjønnhetsmerket i Europa med høyest B Corp-score - en globalt anerkjent sertifisering som bekrefter at et selskap leverer høyeste standard når det gjelder mennesker, miljø og bærekraft.

Samtidig legger Beauty Kitchen stor vekt på at produktene skal være effektive, og du kan forvente høy kvalitet på hudpleieproduktene.

Les mer om underseriene Seahorse Plankton+ og Abyssinian Oil, samt Natruline-leppepomadene, lenger ned.

Seahorse Plankton+-serien

Seahorse Plankton+
Anti-age hudpleieserie

Seahorse Plankton+ er en anti-age hudpleieserie med aktive marine mikroalger som fornyer og beskytter huden. Mikroalgeblandingen inneholder fettsyrer og næringsstoffer som bidrar til å øke hudens egen kollagenproduksjonen og til å redusere fine linjer. Beskytter også huden mot forurensning. Seahorse Plankton+-serien gir godt med fuktighet til huden, bidrar til myk og glatt hud og til mindre synlige linjer, samtidig som huden får en fin glød.

Prøv hudpleierutinene nedenfor med Seahorse Plankton+-produktene:

Rens:

Trinn 1 – morgen og kveld

Begynnmed Seahorse Plankton+ Revitalising Gel Cleanser, som er en ansiktsrens med ekstrakter fra marine alger, mandelolje, kokosolje og aloe vera, som effektivt fjerner sminke og urenheter. Renser skånsomt og bevarer hudens naturlige fukt. Benytt Seahorse Plankton+ Facial Cleansing Konjac Sponge for best resultat. Gir skånsom rens og eksfoliering av huden.

Trinn 2 – morgen og kveld

Deretter benytter du Seahorse Plankton+ Super Soothing Toner, en ansiktstoner med eteriske oljer som balanserer, pleier og fukter huden. Fjerner urenheter og gjør huden klar for ansiktsolje og dag-/nattkrem.

Alternativt trinn - ansiktsmaske

Etter rens kan du ved behov benytte ansiktsmasken Seahorse Plankton+ 5 Minute Miracle Mask, som inneholder kaolinleire, marine mikroalger og eteriske oljer. Masken renser og fukter, og bidrar til at kollagenproduksjonen i huden økes og at fine linjer reduseres.

Scroll ned for å se neste trinn i hudpleierutinen.

Seahorse Plankton+-serien

Fukt:

Etter rensen kan du følge på med følgende rutine for å tilføre intenst med fukt til huden.

Trinn 3 – morgen og kveld

Seahorse Plankton + High Definition Facial Oil er en ansiktsolje med marine mikroalger, som du kan påføre etter at huden er renset. Ansiktsoljen reduserer fine linjer ved å fukte i dybden og øke kollagenproduksjonen.

Trinn 4 – morgen og kveld

Deretter påfører du øyeserumet Seahorse Plankton + Bright Eyes Probiotic Serum på øyepartiet. Øyeserumet inneholder marine mikroalger, probiotika og koffein, og det gir fukt og næring, samt reduserer fine linjer og mørke ringer rundt øynene.

Trinn 5 – morgen

Etter ansiktsoljen og øyeserumet påfører du dagkremen Seahorse Plankton+ Really Radiant Moisturiser. Dagkremen inneholder marine mikroalger, sheasmør og kokosolje, som gir næring og fukt i dybden. Produktet reduserer fine linjer og gjør huden myk og strålende.

Trinn 5 – kveld

Om kvelden bruker du i stedet nattkremen Seahorse Plankton+ Bright Night Intensive Cream, med marine mikroalger, mandelolje og kokosolje. Mikroalgene stimulerer kollagenproduksjonen og reduserer fine linjer. Gir intens fuktighet til huden.

Les videre om neste underserie fra Beauty Kitchen lenger ned, Abyssinian Oil.

Abyssinian Oil-serien

Abyssinian Oil

Fuktbalanserende hudpleieserie

Abyssinian Oil-serien fukter og nærer huden, og den passer til alle hudtyper, fra tørr til fet og kombinasjonshud. En nøkkelingrediens er abyssinerolje, som er rik på omega-3, -6 og -9 og gir intens fukt og næring i dybden. Oljen ligner hudens egen fuktgivende olje, sebum, noe som gir Abyssinian Oil-serien unike egenskaper. Hudpleieproduktene med abyssinerolje balanserer hudens oljeproduksjon og gir myk og glødende hud.

Scroll ned for å se hudpleierutinene med Abyssinian Oil-produktene.

Rens og fukt:

Trinn 1 – morgen og kveld

Start med ansiktsrensen Abyssinian Oil Prime Time Cleanser, som inneholder fruktsyrer og fuktighetsgivende abyssinerolje. Benytt Abyssinian Oil Facial Cleansing Konjac Sponge for best resultat, for både skånsom rens og eksfoliering.

Trinn 2 – morgen og kveld

Deretter påfører du ansiktsoljen Abyssinian Oil Hydra Intense Facial Oil, med abyssinerolje, søt mandelolje og balanserende eteriske oljer. Produktet bidrar til å gjenopprette hudens elastisitet og spenst ved å tilføre fukt i dybden.

Trinn 3 – morgen og kveld

Følg på med øyeserumet Abyssinian Oil Eye & Deep Line Super Serum, som inneholder abyssinerolje, sheasmør, solbær- og druekjerneekstrakt. Det virker oppstrammende, samt reduserer mørke ringer og fine linjer.

Scroll ned for å lese om neste trinn i hudpleierutinen.

Abyssinian Oil Facial Oil

 

Trinn 4 – morgen

Om morgenen påfører du deretter dagkremen Abyssinian Oil Hydra Boost Day Cream. Dagkremen inneholder abyssinerolje, søt mandelolje, ringblomst og vitamin E, og gir intens fukt og næring til huden, samt virker balanserende på hudens naturlige oljeproduksjon.

Trinn 4 – kveld

Om kvelden bruker du i stedet nattmasken Abyssinian Oil Night Halo Potent Sleep Mask. Den er utviklet for daglig bruk og inneholder fuktighetsgivende abyssinerolje og bakuchiol (bio-retinol). Nattmasken gir en intens fuktighet og reduserer synligheten av fine linjer.

Natruline Vegan Leppebalm

Rask lindring for tørre lepper

Natruline Vegan Leppebalm er 100% naturlige leppepomader som er fri for petrolatum. De kommer i en vegansk variant, Natruline Vegan Lip Treatment, og en variant som inneholder bivoks, Natruline Natural Lip Treatment.

Leppepomadene er en quick fix for tørre lepper, det er vitenskapelig dokumentert at de fukter og beskytter og holder leppene myke. De skaper en naturlig fuktighetsbarriere og lar huden på leppene "puste" mye bedre enn ved vaselinbaserte alternativer. Passer godt til tørre og sensitive lepper.

Smart returordning - i Sunkost-butikker

En spesiell ting med Beauty Kitchen-produktene er at Beauty Kitchen samarbeider med ombruksselskapet Reposit, som sørger for at produktene kan returneres og gjenbrukes. Når produktet er oppbrukt og emballasjen returnert, renses den nøye og fylles deretter med nytt innhold – og et nytt Beauty Kitchen-produkt er klart!

Du kan derfor returnere tom emballasje i en Sunkost-butikk og motta gave. Merk at returordningen ikke gjelder Natruline-produktene, og den gjelder kun full size-produkter i aluminium- eller glassemballasje.

Les mer og få en oversikt over butikker som tar imot Beauty Kitchen-tomemballasje ved å klikke på linken nedenfor: