Dr.Organic – prisvinnende hudpleie

Har du testet ut den populære og prisvinnende hudpleieserien fra Dr. Organic? Den er både økologisk og parabenfri!


Visste du at de fleste kosmetikkprodukter inneholder 50-70% vann? Dr. Organic bruker aloe vera som ledende ingrediens i stedet for vann. Hvert eneste produkt er basert på en funksjonell og aktiv ingrediens og er derfor ikke bare et rent kosmetisk produkt. Hver produktformulering er utviklet for å inkludere mange planteekstrakter som jobber i synergi med hver nøkkelingrediens. Dr. Organic er ikke testet på dyr, innholder ikke GMO-ingredienser eller mineraloljer og er egnet for vegetarianere. Dr. Organic finnes i flere ulike serier med forskjellig fordeler og ingredienser slik at du kan finne en favorittserie som passer akkurat deg. Kom gjerne innom en Sunkost-butikk for hjelp og råd!

Aloe Vera – beroligende og lindrende

Dr. Organic Aloe Vera beroliger og lindrer sensitiv og tørr hud. Aloe Vera bidrar, gjennom sine fuktgivende og nærende egenskaper, til å berolige og revitalisere hud og hår. Serien passer for alle hud- og hårtyper. Duften er ren og frisk.

Moroccan Argan Oil – revitaliserende og nærende

Arganolje er en dypt berikende og mykgjørende skjønnhetsolje, som er benyttet i flere hundre år til pleie av hud og hår. Oljen er rik på antioksidanter, vitaminer og fuktighetsbevarende fettsyrer, og er kjent for evnen til å gi liv til gusten hud og tørt hår. Hud og hår vil oppleves forynget og næret. Hudpleieproduktene i serien passer best for normal til tørr hud, hårproduktene til tørt og slitt/skadet hår. Duften er krydret og aromatisk.

Hemp oil – nærende og styrkende

Hamp er et næringsrikt såkalt «superfrø», med en uovertruffen fettsyreprofil. Hampolje er en tørr-olje som fukter uten å være fet. Den inneholder en blanding av vitaminer og antioksidanter som bidrar til å opprettholde et fantastisk næret hår og en strålende hud, uten å tette porene.

Hudpleieproduktene i serien passer for alle hudtyper, også kombinasjonshud. Hårproduktene passer spesielt godt for fint og tynt hår. Duften på produktene har urte- /trenoter.

Virgin Coconut Oil – nærende og fuktighetsgivende

Kokosolje er en allsidig olje med fantastiske nærende egenskaper. Med sin dyptgående, fuktighetsgivende og nærende virkning, er kokosoljen en nøkkelingrediens i Dr. Organic Virgin Coconut Oil-serien. Produktene er spesielt formulert for å gi vakker gjennomfuktet hud og mykt hår.

Hudpleieproduktene i serien passer best for tørr hud, hårproduktene til tykt- og krøllet hår. Produktene dufter mildt av kokos.

Tea Tree – rensende og lindrende

Tea Tree-olje har rensende og beroligende egenskaper, og har lang historie med bruk for uren hud og fet hodebunn. Hudpleieproduktene i Tea Tree Oil-serien virker oppfriskende, rensende og lindrende.

Serien passer best for fet hud/problemhud og fett hår. Produktene har en oppfriskende duft med urtenoter.

Vitamin E – fuktighetsgivende og pleiende

Gi huden en ekstra boost av vitamin E – en antioksidant som kan bidra til å opprettholde sunn hud. Vitamin E er en svært effektiv ingrediens i hudpleieprodukter og kan bidra til å holde huden myk, glatt og strålende. Hudpleieproduktene i serien passer best for normal til tørr hud, hårproduktene til tørt og fint hår. Duften er mild og ren.

Manukahonning – nærende og revitaliserende

Invester i huden din med de beroligende, fuktighetsgivende og pleiende egenskapene til økologisk Manuka-honning. Serien gir en fantastisk fukt-boost som hjelper til med å revitalisere huden og gi næring til håret.

Serien passer best for tørr hud og sensitiv hud, og for normalt til tørt hår. Produktene dufter mildt av honning.

Snail Gel – for moden hud

Dr. Organic Snail Gel-serien er en serie innovative anti-age hudpleieprodukter. De er spesielt designet for å tilføre fuktighet, glatte ut, pleie og styrke huden, og for å hjelpe den til å utvikle og bevare en naturlig ungdommelig glød. Det unike snegleserumet, Helix Aspersa Muller, inneholder naturlig en potent blanding av blant annet kollagen og elastin – de viktigste komponentene i hudens bindevev –som er fuktighetsbevarende og bidrar til å gi huden et fastere og glattere uttrykk. Inneholder også blant annet vitaminer.