Serum og øye- og leppekrem - for fastere hud

Ekstra pleie til moden hud – med naturlige ingredienser

Weledas Contouring Face Care-serie er utviklet for moden hud, for kvinner fra 45 års-alderen. Serien inkluderer serum og øye- og leppekrem, for fastere og strammere hud blant annet rundt øynene og munnen.


Tekst: Ingvild Bjerke Høygaard

Det skjer mye med huden når man blir eldre, blant annet gjør endringer i østrogennivået at kollageninnholdet i huden reduseres. Kollagen er et protein det er mye av i huden og som gir fasthet og fylde.

Dette kan føre til tynnere hud med mindre fylde og elastisitet, og mer rynker og tørrhet.

Derfor er det desto viktigere å ta godt vare på huden med hudpleieprodukter som gir huden det den trenger.

Skreddersydd for moden hud

Weleda Contouring Face Care-serie har oppstrammende effekt, bidrar til å opprettholde hudens elastisitet og til å redusere fine linjer og rynker, samt gir en naturlig glød.

Du får Contouring Face Serum og Contouring Eye & Lip Cream i serien, samt Contouring Day Cream og Contouring Night Cream.

Friske blomster fra sveitsiske fjell

Serien inneholder blant annet kraftige ekstrakter fra blomstene blå gentiana (Gentiana septemfida) og edelweiss fra den sveitsiske fjellheimen, samt fra planten centella asiatica, ingredienser som er kjent for å ha positive effekter på moden hud.

Alle produktene fra Weleda er helt naturlige, det vil si at de kun består av rene og naturlige ingredienser. Produktene er fri for syntetisk parfyme, syntetiske fargestoffer og konserveringsmidler, parabener og mineraloljer. Det er kun brukt naturlige konserveringsmetoder. Dette er dermed et godt valg for deg som er opptatt av naturlige hudpleieprodukter.

Weleda serum

Oppstrammende og fuktigivende serum

Weleda Contouring Face Serum gir ifølge studier gjort på kvinner i denne aldersgruppen synlig fastere hud på bare 7 dager. Ansiktsserumet er formulert til moden ansiktshud. Inneholder vegetabilske oljer og kraftige planteekstrakter fra blant annet blå gentiana, edelweiss og centella asiatica.

Serumet er tyntflytende, det fordeles lett over huden og trekker godt inn. Det påføres under dag- eller nattkrem. Serumet inneholder en formel for cellefornyelse som strammer, fukter og nærer huden. Dette gir ifølge produsenten mer fylde, mer fasthet og merkbart reduserte rynker og fine linjer, samt fin glød. Serumet gir rikelig med fukt og kan øke effekten av din totale hudpleie.

Produktet inneholder komplekset Weleda Collagen+ Active Complex som bidrar til å stimulere hudens egen kollagenproduksjon.

Serumet har en mild og dyp duft av lavendel, mandarin og balsamisk sandeltre, fra rene eteriske oljer.

Masser serumet forsiktig inn i huden i ansikt, hals og bryst, morgen og kveld etter rens og før dagkrem og nattkrem. Serumet passer for en voksen hud, alle hudtyper.

Weleda øye- og leppekrem

Øye- og leppekrem – for fastere hud

Weleda Contouring Eye & Lip Cream er en krem for huden rundt øynene og leppene, hvor huden er tynn og det har lett for å oppstå rynker og fine linjer. Ifølge studier gjort på kvinner i denne aldersgruppen gir denne kremen synlig fastere hud rundt øynene og leppene på bare 14 dager.

Kremen inneholder utvalgte vegetabilske oljer og kraftige planteekstrakter fra blant annet blå gentiana, edelweiss og centella asiatica.

Øye- og leppekremen er lett og har en utjevnende og cellefornyende formel, som blant annet inneholder koffein og grønn te, og som bidrar til å stramme opp og gi økt fasthet til den tynne huden rundt øyne og lepper.

Kremen bidrar ifølge produsenten til å redusere rynker og mørke ringer, samt til å redusere hevelse rundt øynene.

TIPS: Påfør øyekremen i bittesmå mengder under øyet, og «tapp» lett med lillefingeren fra øyekroken ved nesen og utover mot øret. Slik understøtter du kroppens naturlige drenasjevei.

Som øvrige produkter i denne serien inneholder kremen komplekset Weleda Collagen+ Active Complex som bidrar til å stimulere hudens naturlige kollagenproduksjon.

Øye- og leppekremen er parfymefri.

Den brukes hver morgen og kveld etter rens, påfør forsiktig en liten mengde rundt øynene og leppekonturen. Kan brukes av alle hudtyper, ved voksen hud.


Kilder: Weleda, Store medisinske leksikon, «Østrogener»Store medisinske leksikon, «Kollagen»Webmd.com, «Slideshow: Better Skin After 50» , National Institutes of Health, National Library of Medicine, «Estrogens and aging skin».