Gi huden en fuktighetsboost med Weleda Skin Food Face Care!

Å finne hudpleieprodukter som tilfører nok fuktighet uten at de oppleves for fete og klissete, kan være en utfordring. Da kan produktene i Weledas Skin Food Face Care-serie være løsningen.

Skin Food-serien til Weleda er veldig populær. Nå utvider Weleda serien med produkter til ansiktet, Skin Food Face Care, som består av dagkrem, nattkrem og rensebalm. I tillegg kommer en ny spray-olje til kropp og ansikt i Skin Food-serien. Produktene gir rikelig med fuktighet til huden, og passer dermed godt for deg som har behov det.

Alle produktene i Skin Food Face Care-serien inneholder Skin Food-ekstraktet som består av pleiende ekstrakter fra kamille, rosmarin og ringblomst. Hele serien er tilsatt den nydelige signaturduften av rene eteriske oljer fra appelsin og lavendel, med et hint av vanilje.

Naturlig hudpleie

Dette er naturlig hudpleie, det vil si at produktene kun består av naturlige ingredienser, de er fri for syntetisk parfyme, syntetiske fargestoffer, konserveringsmidler, parabener og mineraloljer. Det er kun brukt naturlige konserveringsmetoder. Produktene er dermed perfekte for deg som ønsker rene, naturlige ingredienser.

I gjennomsnitt er 80% av alle plantebaserte råvarer i Weledas produkter økologiske. Emballasjen er resirkulerbar, Weleda har med andre ord stort fokus på bærekraft.

For alle hudtyper

Selv om man gjerne tenker at produkter rike på fukt passer for tørr hud, så er det også slik at andre hudtyper trenger tilførsel av fuktighet.

- Weleda Skin Food Face Care-produktene passer derfor for alle hudtyper, men passer spesielt godt for normal til tørr hud. Disse produktene tilfører godt med fuktighet og i tillegg masse næring, sier Elin Forsythe. Hun er diplomert hudterapeut og jobber som hudterapeut og opplæringsansvarlig hos Weleda.

Produktene passer for alle hudtyper og både for menn og kvinner i alle aldre. Produktene har en nøytral duft og trekker seg godt inn i huden, både ved tørr, normal og blandingshud.

Weleda Skin Food nyhetene
Se alt fra Weleda her!

Weleda Skin Food Nourishing Day Cream

Dagkremen er lett og behagelig og øker fuktigheten i huden.

- Den inneholder fuktgivende glyserin og solsikkeolje, fuktighetsbindende squalen fra oliven, antioksidanter fra olivenblad og Skin Food-signaturekstraktet fra kamille, rosmarin og ringblomst, forteller Elin.

Weleda Skin Food Nourishing Night Cream

- Nattkremen er enda mer næringsrik, slik at huden får ekstra pleie om natten. Den inneholder blant annet tigergress, en urt som øker kollagennivået og spenst i huden.

Weleda Skin Food Nourishing Cleansing Balm

Rensebalmen løser opp smuss og vannløselig make up effektivt og tilfører næring og fukt. Den inneholder blant annet solsikkeolje, signaturekstraktet med kamille, rosmarin og ringblomst, og dufter som de øvrige produktene i serien av appelsin, vanilje og lavendel. Påføres tørr hud.

Bruk den også som ansiktsmaske: Rens ansiktet og tørk huden godt. Påfør deretter rensebalm på nytt og la virke i 10 minutter. Skyll av.

Weleda Skin Food Ultra-Light Dry Oil

En ultralett tørrolje som gir fukt og glød. Inneholder blant annet Skin Food-ekstraktet med kamille, rosmarin og ringblomst, og dufter av appelsin, vanilje og lavendel. Spray på huden på kroppen, eller spray over ansiktet etter påføring av dagkrem og i løpet av dagen.

 

Les mer om produktene i Weleda Skin Food Face Care-serien her.

Kan kombineres med anti-age-serum og Facial Mist for ekstra boost

- For ekstra fuktighet kan du kombinere med Weleda Cactus 24h Hydrating Facial Mist. Spray misten over ansiktet etter rens, før du tar på dag- eller nattkrem, tipser hudterapeuten.

- Kombiner gjerne med anti-age-serumet Weleda Pomegranate Firming Face Serum. Påfør serumet etter ansiktsrens, deretter dag- eller nattkrem.

Tekst: Ingvild Bjerke Høygaard