Har du valgt riktig deodorant?

Mange deodoranter viser seg å være hormonforstyrrende og allergifremkallende, og du bør derfor dobbeltsjekke om din favoritt er en av verstingene.


Den 14. januar 2016 publiserte Forbrukerrådet en test av 40 ulike deodoranter, som oppsiktsvekkende viste at sju av ti deodorater inneholder problematiske kjemikalier som kan være hormonforstyrrende og allergifremkallende. Du kan lese testen her.

Da er det godt å vite at hos Sunkost får du økolgiske, naturlige og hudvennlige alternativer, helt uten aluminium, parabener, SLS og alkohol. Et eksempel finner du i den økologiske hudpleieserien Dr. Organic som har 10 forskjellige deodoranter som alle er naturlige, skånsomme og effektive.

Dr. Organic sine deodoranter er fri for:

  • aluminium
  • parabener
  • SLS
  • kunstig fargestoffer
  • kunstig dufter

Hva er Dr. Organic?

Dr. Organic er en prisvinnende, økologisk og naturlig hudpleieserie med en holistisk tilnærming til helse og velvære; det du påfører på kroppen skal være så naturlig og økologisk som det du putter i kroppen.

Dr. Organics filosofi er at «overalt hvor det er mulig, benyttes økologiske dyrkede ingredienser. Der hvor det ikke lar seg gjøre benyttes bærekraftige, naturlige kilder i stedet.»

–  Ingen testing på dyr
–  Ingen GM ingredienser
–  Ingen mineraloljer
–  Egnet for vegetarianere
–  Økologisk Aloe Vera i stedet for vann

Dr. Organic sine deodoranter er ingen anti-perspirant, dvs. de blokkerer ikke svetten men etterlater en frisk følelse hele dagen. Anti-bakterielle. Om du er vant til å bruke en anti-perspirant må du derfor bruke litt tid på å venne deg til bruken av en roll-on deodorant.