Hair Volume – Prisvinnende hårpleieserie fra New Nordic!

Den PRISVINNENDE Hair Volume™-tabletten har vært på markedet i mer enn 10 år. Den ble lansert i 2011, og ble raskt populær. I dag selges den i mer enn 30 land over hele verden. Hair Volume™ er både klinisk dokumentert og har vunnet mange prestisjetunge priser over hele verden!

Klinisk dokumentert

Hair Volume™ er en klinisk dokumentert hårtablett som gir synlig tykkere, vakrere og mere glansfullt hår. Hair Volume™ er basert på epleekstrakt i kombinasjon med hirse, kjerringrokk, aminosyrer, biotin, sink og kobber. Tablettene tilfører næringsstoffer til hodebunnen og hårsekken hvor håret dannes. Innholdet av sink og biotin hjelper med å opprettholde normalt hår og en normal hud. Sink bidrar også til å vedlikeholde normale negler, mens kobber bidrar til en normal pigmentering av håret.

Kombiner disse produktene for glansfullt hår

Komplett hårpleieserie

Siden starten i 2010, har produktserien vokst til å bli en komplett hårpleieserie. New Nordic har skapt en holistisk serie, der det første og aller viktigste steget er å pleie håret innenfra. Å ta kosttilskudd samtidig som man bruker hårprodukter med de samme aktive ingrediensene, er den perfekte måten å pleie kroppen innenfra og ut.
 

  • Hair Volume™ Shampoo – 250 ml og 500 ml. Sjampoen inneholder eplesidereddik, som blant annet stimulerer hodebunnen og gjenoppretter den naturlige pH-verdien uten å tørke ut håret.
  • Hair Volume™ Conditioner – 250 ml. Balsamen inneholder eple, hirse og aminosyrer som reparerer håret og gir det volum, glans og mykhet.
  • Hair Volume™ Shine Serum. Serumet gjenoppretter og vedlikeholder hår stråene, samtidig som det tilfører glans og volum. Bruk dråpene i fuktig hår for best resultat.
  • Hair Volume™ Repair Mask. Masken inneholder eple, kokos og hydrolysert risprotein, som bidrar til å gjenoppbygge hårets fuktighets balanse og styrke hårstråene. Passer alle hårtyper.
  • Hair Volume™ Gummies – 60 gummies. Disse veganske gummiene tilfører næring til hodebunnen og hårsekkene, hvor håret dannes. Innholdet av biotin og sink kan bidra til å opprettholde normalt hår og hud. Sink kan også bidra til å opprettholde normale negler.

Viktig å pleie håret

Håret vårt er gjenstand for både ytre og indre påvirkning. Det første handler om slike ting som forurensing, temperaturendringer og hyppig bruk av varmeverktøy. Det andre handler om dårlig kosthold og stress.

For at håret skal holde seg sunt og vakkert trenger det en jevn tilførsel av riktig næring. I tillegg er det viktig å pleie det med gode produkter. Det er her Hair Volume™ kommer inn. Her får du nemlig en serie med urtebaserte og veganske produkter, som pleier håret innenfra og ut, slik at du får sunnere, fyldigere og mer glansfullt hår.

Se alt fra New Nordic her!