Skin Care for en finere hud

Skin Care gir næring til huden innenfra. Velg den som passer best til din hudtype!


Skin Care Dry Skin 

Det er i hudens dypere lag (dermis), at de levende hudcellene hjelper til å opprettholde en sunn og fuktig hud. De døde hudcellene på hudens ytterste lag inneholder kun få vannmolekyler, mens det levende vevet i de dypere lag av huden inneholder rundt 70 % vanv.

Skin Care Dry Skin er en tablett som tilfører huden næringsstoffer innenfra. Den er basert på hvetekim, rosmarin og fiken. Tabletten inneholder også sink, som bidrar til vedlikehold av en normal hud, og C-vitamin som bidrar til normal dannelse av kollagen i huden. La denne tablett være en del av din daglige skjønnhetsrutine. Næringsstoffene i denne tablett når de dypere lag av huden, hvor kosmetiske kremer ikke kan nå.

 • Inneholder hvetekim med ceramider
 • Sink bidrar til å vedlikeholde en normal hud
 • Vitamin C bidrar til normal dannelse av kollagen

Skin Care Pigment Clear

Skin Care Pigment Clear er en hudpleietablett, som tilfører huden din næringsstoffer innenfra. En supplerende skjønnhetsrutine, som påvirker hudens vitale funksjoner i dermislaget hvor de pigmentproduserende cellene også finnes. Skin Care Pigment Clear er basert på indiske stikkelsbær, samt standardisert ekstrakt av granateple og naturlig astaxanthin. Tabletten inneholder kobber, som bidrar til normal hudpigmentering. Tabletten inneholder dessuten vitamin C, som bidrar til normal dannelse av kollagen, som har betydning for normalt fungerende hud. Tabletten er et godt supplement til den daglige skjønnhetspleie, da næringsstoffene når de dype hudlag, hvor kosmetiske kremer og serum ikke når.

 • Næringsstoffer for hudens vitale funksjoner
 • Kobber bidrar til normal hudpigmentering

Skin Care Collagen Filler

Skin Care Collagen Filler inneholder C vitamin som bidrar til normal dannelse av kollagen, som har betydning for normalt fungerende hud, og dannelse av kollagen. Dessuten bidrar vitamin C til å beskytte cellene mot oxidativt stress – for eksempel påvirkning fra solens fotoaldrende UV stråler. En normalt fungerende hud er i bedre stand til å bevare fuktigheten.

 • Fin og spenstig hud
 • Bekjemper rynker
 • Støtter dannelsen av kollagen

Skin Care Deep Cleanse

Skin Care Deep Cleanse er en tablett som tilfører huden næringsstoffer innenfra. Skin Care Deep Cleanse er basert på sort pepper som hjelper med å rense huden ved å fremme god blodsirkulasjon gjennom de fine blodkarene og kapillærene. Tabletten inneholder også sink, kobber og Vitamin C, som hjelper med å beskytte cellene mot oksidativt stress. Skin Care Deep Cleanse kan brukes til alle hudtyper. La denne tablett være en del av din daglige skjønnhetsrutine for en ren hud. Næringsstoffene i denne tablett når de dypere lag av huden, som kosmetiske rensekremer ikke kan nå.

 • Sort pepper er en antioksidant som hjelper med å rense huden
 • Sink bidrar til å vedlikeholde en normal hud
 • Rosmarin støtter utrensningsfunksjonen