Rens er hemmeligheten for strålende hud

Tre nye naturlige og effektive renseprodukter i Weledas Cleansing-serie

Weleda lanserer nå en hel serie med renseprodukter, fordi «cleanse is key»! Du kan bruke cleansingproduktene separat, eller bruke hele serien for den ultimate rengjøringsrutinen. Vi tar deg gjennom stegene.


Vil du ha hud som både ser og føles bra ut er det viktig med en god renserutine. Det er også nødvendig hvis du ønsker maksimal effekt av andre hudpleieprodukter. Ved rens fjerner du overskuddstalg, svette, smuss, forurensning, sminke og solbeskyttelse, i tillegg til at huden gjøres klar for andre produkter.

Naturlig og skånsom renseserie

Cleansing-serien fra Weleda er en naturlig renseserie, skånsom og effektiv. Serien inneholder ingredienser med 100% naturlig opphav.  Alle produktene er dermatologisk testet og veganske. Weleda Makeup Removal Cleansing Oil er også oftalmologisk testet for bruk på øyesminke, oftalmologisk testet betyr at produktet er testet med tanke på øynene og øyehelse.

Trinn 1: Weleda Makeup Removal Cleansing Oil

Det er viktig at en øyesminkefjerner er effektiv, samtidig skal den være skånsom mot den sarte huden rundt øynene. Her er den parfymefrie Weleda Makeup Removal Cleansing Oil vårt beste tips. Make-Up Removal Oil er fettløselig og er effektiv til vannfast maskara og rike BB- eller CC-kremer. Sminkefjerneoljen er beriket med aprikoskjerneolje, dette er en eksklusiv olje som gjør at huden føles myk og smidig og den støtter også hudens barrierefunksjon. Perfekt for alle hudtyper, inkludert sensitiv hud.

Weleda serum

Trinn 2: Weleda Deep Cleansing Gel

Som trinn 2 bruker du Weleda Deep Cleansing Gel. Med trollhassel gir den huden en dyp og god rens. Produktet masseres inn i huden med vann og skylles enkelt av. Det er nydelige teksturer og forfriskende dufter på hele serien som virker beroligende på huden. Rensegelen er rik på vitaminer og mineraler fra aloe vera, noe som reduserer det transepidermale vanntapet fra huden. Weleda Deep Cleansing Gel støtter også hudens naturlige barriere.

Trinn 3: Weleda Refining Toner

Som avslutning av din renserutine kan du bruke et ansiktsvann som virker sammentrekkende på porene, Weleda Refining Toner. Jo eldre man blir, jo tydeligere kommer porene til syne. Trollhassel virker astringerende på porene. Weleda Refining Toner er en god avslutning på din renserutine. Ha noen dråper på en bomullspad eller alternativt i hånden, og klapp forsiktig inn i huden, mens huden fortsatt er lett fuktig etter rensen. Unngå området rundt øynene. Skal ikke skylles av. Påfør hver morgen og kveld, og bruk deretter dag- eller nattkrem. 

Den brukes hver morgen og kveld etter rens, påfør forsiktig en liten mengde rundt øynene og leppekonturen. Kan brukes av alle hudtyper, ved voksen hud.

Tips til unge

Hudpleiere tipser unge jenter om å være ekstra nøye med rengjøringsrutinene sine. Dersom du etterlater sminke på huden vil det kunne tette og utvide porene.

Tips til deg med moden hud

Ved moden hud kan problemet med store porer oppstå uansett hudtype, det handler om at kollagen og elastin i huden brytes ned på grunn av alder. Da blir porene mer synlige. Her er rådet fra hudpleieren å tilføre fukt som gjør at porene strammes opp, samt å bruke et poresammentrekkende ansiktsvann som avslutning på din rengjøringsrutine.

Publisert: 08.05.24