Udo’s Choice for huden

I følge den verdenskjente fettforskeren Dr. Udo Erasmus kan de riktige fettsyrene blant annet smøre huden innenfra, gjøre musklene sterkere og mer utholdende.


Hva er Udo´s Choice?

Udo`s Choice er en økologisk oljeblanding sammensatt av 9 forskjellige planteoljer fra økologiske avlinger, møysommelig balansert og komponert av en av verdens fremste fett-forsker, Dr. Udo Erasmus. Oljen er kaldpresset, uraffinert og rik på antioksidanter fra frø og kimer. Udo´s Choice dekker ditt daglige behov for omega-3, -6 og -9 i mengdeforholdet 2:1:1.
Udo’s Choice har en ideell balanse mellom omega-3, -6 og -9 – noe som er viktig ettersom de fleste av oss får i seg for mye omega 6 gjennom den vanlige kosten (og gjerne omega6 av dårlig kvalitet).

Hvorfor er Udo´s Choice bra for huden?

Forskning viser at tilskudd av Omega 3-fettsyrer er en viktig faktor for å redusere inflammasjoner i huden. Huden vår består blant annet av flerumettede fettsyrer, og for at den skal fungere godt er man avhengig av en god balanse mellom disse. Omega 6 stimulerer nydanning av hudceller og Omega 3 støtter hudcellenes vekstfase til fullvoksne hudceller.

Ved å innta 2-4 ss av Udo’s Choice hver dag vil du tilføre kroppen de fettsyrene som er nødvendige for at huden skal fungere godt. Du smører rett og slett huden innenfra, og danner en fløyelsmyk kappe som beskytter huden mot uttørring.

Slik kan du benytte produktet

  • Anbefalt dosering er 15 ml (ca 2 ss) 1-2 ganger daglig i forbindelse med måltid. Vend flasken forsiktig før bruk, det uklare laget i oljen inneholder nyttige plantenæringsstoffer. Vil du unngå oljesmaken, kan du blande 1 del olje med 2 deler tropisk juice. Drikk alt på en gang. Oljeblandingen er ypperlig å bruke i smoothies, supper, dressing, pesto og mye annet. Oppskrift på Chili con Udo´s finner du her
  • Udo´s Choice passer for hele familien og den er velegnet for vegetarianere og gluten/laktoseintolerante.
  • NB! Oljen må ikke varmes opp eller benyttes til steking, men kan gjerne brukes i salatdressing eller tilsettes maten etter at den er ferdig tilberedt.

Økologisk ferskvare

Udo’s Choice har begrenset holdbarhet og skal oppbevares i kjøleskap – dette er din garanti for at produktet er ferskt og ubearbeidet. Hos Sunkost kan du finne flere brosjyrer om fett, oljer og Udo´s Choice hvis du ønsker å innhente mer kunnskap om temaet og produktet.