Brennesle - brukt i årtusener

Du kjenner kanskje brennesle best som den grønne planten som «brenner» deg hvis du kommer for nær. Brennesle har imidlertid lang historie, blant annet som lett vanndrivende middel og som en urt ved leddplager og hoste.

Når du plages med lett hoste

Lett hoste er vanlig ved blant annet lettere forkjølelsessymptomer og er en helt naturlig refleks, der kroppen prøver å kvitte seg med fremmede elementer fra luftveiene, som støv, fremmede partikler og slim.

Ingefær - populær i årtusener

Ingefær har vært brukt som krydderplante i årtusener. Den romerske militærlegen Dioskorides anså ingefær som en urt for fordøyelsen allerede i antikken. 

Solhatt ved lettere forkjølelsesplager

Solhatt er en av de mest populære urtene vi har. Mange finner fram solhatt når lett hoste eller sår hals melder seg.

Nyper – naturens egne C-vitaminbomber

Nyper er svært rike på vitamin-C som blant annet bidrar til et normalt immunforsvar. Immunforsvaret er viktig for at vi skal holde oss sunne.

Derfor bør du spise hvitløk

Hvitløk er en meget populær urt i matlagingen, men den er også herlig for kroppen!

Vitamin-C for immunforsvar og beinbygning

Vitamin-C er nødvendig for at kroppens immunsystem skal fungere normalt. Visste du at vitaminet også er viktig for knokler, ledd og tenner?

Gode kilder til Vitamin-D i kosttilskudd

Du skal spise veldig mye fet fisk for å få i deg nok vitamin D. Kosttilskudd er derfor et godt alternativ. Her kan du lese om de ulike kosttilskuddene med vitamin D.

D-vitaminer

Vitamin-D er godt for immunforsvaret nå som det begynner å mørkne ute.

Omega 3 – derfor trenger du det

Du har sikkert hørt at Omega-3 er sunt. Men hvorfor bør man få i seg nok Omega-3?

Hvorfor ta Selen og Q10

Eldre mennesker kan ha økt behov for Selen og Q10.

Matcha – dronningen av grønn te

Matcha er den tradisjonelle seremoni-teen i Japan og består av pulverisert grønn te. Her får du en «boost» av antioksidanter.

Derfor trenger du Vitamin-D

Vi trenger Vitamin-D for å opprettholde et normalt immunforsvar og et normalt skjelett. Mange får for lite D-vitamin. Slik sikrer du deg nok.

Multivitamin - Sikre deg viktige vitaminer og mineraler

Et multivitamin- og mineraltilskudd kan være en god basis for viktige vitaminer og mineraler i hverdagen.

Ti tips til å styrke immunforsvaret

Nå som høsten snart går over i vinter, er det høysesong for lettere forkjølelsesplager. Da kan det være lurt å vite hvordan du støtter immunforsvaret ditt. Her får du 10 gode tips!

Godsaker til immunforsvaret

Om vinteren er det lett å pådra seg lettere forkjølelsessymptomer. Noen av disse godsakene kan hjelpe deg med å støtte immunforsvaret.

Slik støtter du immunforsvaret

Vi vil alle holde oss sunne og raske. Et normalt immunforsvar er viktig for å holde seg sunn og rask. Her får du noen gode råd for å støtte immunforsvaret ditt.

Lettere forkjølelsesplager – dette kan hjelpe

Høst og vinter er høysesong for lettere forkjølelsesplager. Den beste forsikringen mot lette symptomer som rennende nese og lett hoste er et normalt fungerende immunforsvar.

Vitamin-C for immunforsvar og beinbygning

Vitamin-C er nødvendig for at kroppens immunsystem skal fungere normalt. Visste du at vitaminet også er viktig for knokler, ledd og tenner?

Slik støtter du immunforsvaret til påsken

Med noen enkle grep kan du bidra til å støtte immunforsvaret for deg og familien, når du ønsker at dere skal holder dere sunne og raske til påskeferien.

Svarthyll mot lettere forkjølelsesplager

Visste du at svarthyll kan brukes ved lettere forkjølelsessymptomer og bidra til å støtte immunforsvaret?