Ti tips til å styrke immunforsvaret

Nå som høsten snart går over i vinter, er det høysesong for lettere forkjølelsesplager. Da kan det være lurt å vite hvordan du støtter immunforsvaret ditt. Her får du 10 gode tips!

Gode kilder til vitamin D i kosttilskudd

Du skal spise veldig mye fet fisk for å få i deg nok vitamin D. Kosttilskudd er derfor et godt alternativ. Her kan du lese om de ulike kosttilskuddene med vitamin D.

Ingefær - populær i årtusener

Ingefær har vært brukt som krydderplante i årtusener. Den romerske militærlegen Dioskorides anså ingefær som en urt for fordøyelsen allerede i antikken. 

Solhatt ved lettere forkjølelsesplager

Solhatt er en av de mest populære urtene vi har. Mange finner fram solhatt når lett hoste eller sår hals melder seg.

Nyper – naturens egne C-vitaminbomber

Nyper er svært rike på vitamin-C som blant annet bidrar til et normalt immunforsvar. Immunforsvaret er viktig for at vi skal holde oss sunne.

Derfor bør du spise hvitløk

Hvitløk er en meget populær urt i matlagingen, men den er også herlig for kroppen!

Vitamin-C for immunforsvar og beinbygning

Vitamin-C er nødvendig for at kroppens immunsystem skal fungere normalt. Visste du at vitaminet også er viktig for knokler, ledd og tenner?

Når du plages med lett hoste

Lett hoste er vanlig ved blant annet lettere forkjølelsessymptomer og er en helt naturlig refleks, der kroppen prøver å kvitte seg med fremmede elementer fra luftveiene, som støv, fremmede partikler og slim.

Dette er fordelene med flytende kosttilskudd

Her hos Sunkost kan du lese om hvorfor det kan være gunstig med flytende kosttilskudd. MSM Norge - Influidity har mange flytende tilskudd.

Slik sikrer Easy Choice forbrukere et av markedets beste produkter av omega-3

Ved å inngå samarbeid med ORIVO, kan Easy Choice nå garantere den marine kildens art og opprinnelse. Denne type tredjeparts verifisering reflekterer Easy Choice sitt fokus på ærlighet og åpenhet.

Hvorfor ta Selen og Q10

Eldre mennesker kan ha økt behov for Selen og Q10.

Matcha – dronningen av grønn te

Matcha er den tradisjonelle seremoni-teen i Japan og består av pulverisert grønn te. Her får du en «boost» av antioksidanter.

Brennesle - brukt i årtusener

Du kjenner kanskje brennesle best som den grønne planten som «brenner» deg hvis du kommer for nær. Brennesle har imidlertid lang historie, blant annet som lett vanndrivende middel og som en urt ved leddplager og hoste.

Multivitamin - Sikre deg viktige vitaminer og mineraler

Et multivitamin- og mineraltilskudd kan være en god basis for viktige vitaminer og mineraler i hverdagen.

Svarthyll mot lettere forkjølelsesplager

Visste du at svarthyll kan brukes ved lettere forkjølelsessymptomer og bidra til å støtte immunforsvaret?

Godsaker til immunforsvaret

Om vinteren er det lett å pådra seg lettere forkjølelsessymptomer. Noen av disse godsakene kan hjelpe deg med å støtte immunforsvaret.

Slik støtter du immunforsvaret

Vi vil alle holde oss sunne og raske. Et normalt immunforsvar er viktig for å holde seg sunn og rask. Her får du noen gode råd for å støtte immunforsvaret ditt.

Lettere forkjølelsesplager – dette kan hjelpe

Høst og vinter er høysesong for lettere forkjølelsesplager. Den beste forsikringen mot lette symptomer som rennende nese og lett hoste er et normalt fungerende immunforsvar.

Slik støtter du immunforsvaret til påsken

Med noen enkle grep kan du bidra til å støtte immunforsvaret for deg og familien, når du ønsker at dere skal holder dere sunne og raske til påskeferien.

Kosttilskudd med urter og andre virkestoffer

Du får et bredt utvalg av kosttilskudd med urter og andre virkestoffer hos Sunkost. Les mer om de ulike kosttilskuddene her.

Bio Life - kosttilskudd med fokus på det naturlige

Bio Life har kosttilskudd av høy kvalitet, med fokus på naturlige kilder og ingredienser som jobber sammen. Les mer om Bio Life og de ulike kosttilskuddene de tilbyr.