Ingefær som krydder og for helsen i tusener av år

Ingefær har vært brukt som krydderplante og medisin for fornøyelsen og ved forkjølelse. Nå får du urten i kosttilskudd, krydder og i te her hos Sunkost.

De ti beste tipsene ved lettere forkjølelsesplager

Sannsynligheten for å få lettere forkjølelsesplager i løpet av året er ganske stor. Her hos Sunkost får du noen gode råd for å lindre forkjølelsen du har fått.

Gode råd når du plages med uproduktiv, lett hoste

Her hos Sunkost får du gode råd om du plages med uproduktiv og lett hoste, som ofte skyldes en form for irritasjon. Få tips til gode hostesafter som hjelper!

Flere gode kilder til Vitamin D i kosttilskudd

Du skal spise veldig mye fet fisk for å få i deg nok vitamin D, og da er kosttilskudd et godt alternativ for minimumsinntaket. Les mer om hvorfor hos Sunkost.

Hvorfor er selen og Q10 viktig tilskudd for eldre

Hos Sunkost kan du lese om hvorfor eldre mennesker kan ha økt behov for Selen og Q10 og hvilket kosttilskudd har sporstoffer, antioksydanter og Koenzym Q10.

Derfor bør du spise hvitløk

Det er mange grunner til å spise hvitløk. Hvitløk er en meget populær urt i matlagingen, men den er også herlig for kroppen.

Gode råd og tips for å støtte opp immunforsvaret

Vi vil alle holde oss sunne og raske. Et normalt immunforsvar er viktig for å holde seg sunn og rask. Hos Sunkost får du råd og produkter for immunforsvaret.

Ti gode tips til å styrke immunforsvaret ditt

Her hos Sunkost får du ti gode tips for å styrke immunforsvaret med sunn mat, aktivitet, nok søvn og kosttilskudd med vitamin A, C og D, solhatt og honning.

Grunnen til at vi trenger tilskudd av vitamin D

Hos Sunkost kan du lese om vitamin D som vi trenger for å opprettholde et normalt immunforsvar og skjelett. Altfor mange får for lite D-vitamin om vinteren.

Lette forkjølelsesplager - kosttilskudd kan hjelpe

Hos Sunkost kan du lese om lettere forkjølelsesplager. Det beste for å ungå rennende nese og hoste er et fungerende immunforsvar. Men kosttilskudd kan hjelpe.

Nyper – naturens egne C-vitaminbomber

Nyper er svært rike på vitamin C som blant annet bidrar til et normalt immunforsvar. Immunforsvaret er viktig for at vi skal holde oss sunne.

Multivitaminer - viktige vitaminer og mineraler

Her hos Sunkost kan du lese om hvordan multivitamin- og mineraltilskudd kan være en god basis for at du får i deg viktige vitaminer og mineraler i hverdagen.

D- vitaminer

Derfor er det viktig med D-vitaminer i tiden fremover. Les mer her

C Vitamin for immunforsvar og beinbygning

C vitamin er nødvendig for at kroppens immunsystem skal fungere godt. Visste du at vitaminet også er viktig for knokler, ledd og tenner? Vitamin C (askorbinsyre) er et av våre mest kjente vitaminer. Vitaminet er vannløselig og overskuddet blir skylt ut av kroppen med urinen.

Slik støtter du immunforsvaret til påsken

Med noen enkle grep kan du bidra til å støtte immunforsvaret! Hos Sunkost får du noen gode råd om både mat og produkter vi anbefaler for å styrke kroppen.

Brennesle - brukt i årtusener

Brennesle har i årtusener blitt brukt blant annet som lett vanndrivende middel og som en urt ved lettere leddplager og lett hoste.

Svarthyll mot lettere forkjølelsesplager

Visste du at svarthyll kan brukes ved lettere forkjølelsessymptomer og bidra til å støtte immunforsvaret?

Omega 3 er viktig tilskudd for hjertet og hjernen

Her hos Sunkost kan du lese at omega 3 er sunt og et viktig tilskudd for hjertet og hjernen. Les om de beste kildene til disse viktige essensielle fettsyrene.

Solhatt ved lettere forkjølelsesplager

Solhatt er en av de mest populære urtene vi har. Mange finner fram solhatt når lett hoste eller sår hals melder seg. Solhatt kan støtte immunforsvaret.

Godsaker til immunforsvaret

Om vinteren er det lett å pådra seg lettere forkjølelsessymptomer. Noen av disse godsakene kan hjelpe deg med å støtte immunforsvaret.

Matcha – dronningen av grønn te

Matcha er den tradisjonelle seremoni-teen i Japan og består av pulverisert grønn te. Her får du en «boost» av antioksidanter.