God magefølelse på ferie

Tre gode produkttips for å unngå magetrøbbel på reise!


Gleden er stor når ferien står for tur og late sommerdager skal nytes. Skuffelsen blir derfor minst like stor når ferien ikke blir slik du hadde sett for deg. Å reise til fjernere strøk og spise eksotisk, ukjent mat kan by på utfordringer for magen. Din mage og ditt tarmsystem er blant de viktigste organene. At disse organene fungerer er essensielt for en rekke funksjoner i kroppen og for ditt velbehag i ferien. Ta forbehold og pakk noen gode hjelpere i kofferten før du reiser!

Silicea Mage-Tarm

Silicea Mage-Tarm Gele brukes ved kvalme og oppkast, gassdannelse, løs eller hard mage og ved halsbrann. Dette er et naturprodukt som trygt kan brukes av både barn og voksne.
Silicea Mage-Tarm Gel er medisinsk utstyr med ren mineralsk kisel uten tilsetningsstoffer. Den virker rent fysisk, nesten på samme måte som en svamp. Giftstoffer og  gasser  i magesekken bindes gjennom en helt naturlig prosess i mage- og tarmsystemet, og føres ut via tarmen. De naturlige og gode tarmbakteriene blir ikke berørt av denne fysiske prosessen.

Frukt og fiber når du opplever lettere forstoppelse

Frukt og fiber anbefales ved lettere forstoppelse, treg mage eller luft i magen. Frukt & Fiber terninger inneholder naturens beste råvarer og holder magen i gang på en skånsom måte.
Hemmeligheten bak den milde og gode effekten er samspillet mellom de enkelte ingrediensene og et høyt innhold av kostfiber. Finnes også i tabletter.

Melkesyrebakterier når du reiser utenlands

Melkesyrebakterier er det lurt å ta tilskudd av når vi er ute og reiser. Bio-Acidophilus er det ideelle melkesyretilskuddet for daglig bruk med 20 milliarder LAB4-melkesyrebakterier per dagsdose.Nyttig ved antibiotikakurer og reiser til fjerne strøk.