Helios - økologisk, bærekraftig, etisk og ren mat

Hos Sunkost kan du lese om økologiske, bærekraftige og etiske Helios-matvarer. Se noen av de beste produktene fra Helios og få oppskrift på Pasta Carbonara.

Johannesbrødkjernemel for glutenfri og vegansk mat

Her hos Sunkost kan du lese om Johannesbrødkjernemel som er et helt glutenfritt og vegansk fortykningsmiddel som er ypperlig for å holde bakverk bedre sammen.

Acai – når du trenger en boost av antioksidanter

Hos Sunkost kan du lese om Acai - de blå, saftige bærene som er små bomber av antioksidanter. Lag deg en Acaibowl til frokost med de supersunne antioksidantene!

Quinoa - inkaenes hellige og svært næringsrike frø

Hos Sunkost kan du lese at Inkaene anså Quinoa som Guds gave. Frøene er svært næringsrike og inneholder fullverdige proteiner og flere vitaminer og mineraler.

Tapioka - glutenfri stivelse, alternativ til hvete

Hos Sunkost for du kjøpt Tapioka, som er en type stivelse fra kassavaplanten som er lett fordøyelig, gir rask energi og bedre konsistent til glutenfri bakverk

Keto - vektnedgang bare ved å endre kostholdet

Hos Sunkost kan du lese om keto og hvordan et kosthold med lite karbohydrater kan bidra til at kroppen forbrenner sitt eget fettlager så man går ned i vekt.

Sunt godteri - Kos deg med god samvittighet

Godteri og snacks hører gjerne med når vi skal kose oss. Godteriet og kos trenger imidlertid ikke være av det usunne slaget. Les mer om sunt godt hos Sunkost!

Sunnere snacks og godteri som sukker alternativ

Hos Sunkost kan du lese om at det kan gi store helsemessige gevinster å bytte ut tradisjonell snacks og sjokolade med sunnere alternativer. Se alternativer her.

Ti smarte tips til hva man kan bruke Natron til

Hos Sunkost kan du lese om hvordan Natron ikke bare er et effektivt hevemiddel til baking, men kan også brukes til blant annet rengjøring og fjerne vondt lukt.

Manuka - sitronduftende honning fra manukaplanten

Hos Sunkost kan du lese om den berømte, sitronduftende Manuka honningen som lages av bier som pollinerer manukaplanten, og har bakteriehemmende egeneskaper.

Kutt saltinntaket ved å bruke urtesalt - Herbamare

Her hos Sunkost kan du lese om hvordan urtesalt hjelper å kutte ned på saltinntaket. Herbamore urtesalt setter god smak på mat som ris, kjøtt, supper og sauser.

Gry Hammer - mat anbefalinger til immunforsvaret

På jakt etter kosthold som styrker immunforsvaret og resten av kroppen, endte Gry Hammer på næringstett tradisjonsmat. Les mer og kjøp Gry sin mat hos Sunkost.

Desirèe Andersen - Gode tips til sunn hverdagsmat

Her hos Sunkost deler personlig trener og kostholdsveileder Desiree Andersen her noen av sine beste tips til en sunn hverdag. Oppskrifter for en normal hverdag.

Matcha - dronningen av grønn te - Pukka tea

Matcha er den tradisjonelle seremoni-teen i Japan og består av pulverisert grønn te der du får en boost av antioksidanter. Les mer og se produkter hos Sunkost!

Mandelmel gir næring og er glutenfritt og lavkarbo

Hos Sunkost kan du lese om at mandelmel er et naturlig glutenfritt alternativ til hvetemel som passer for deg som er glutenallergiker eller kun spiser lavkarbo.

Spørsmål og svar om vegansk kosthold og livsstil

Mange lurer du på hva det krever og innebærer å være veganer. Lise Flatøy, butikksjef i Sunkost Amfi Futura, svarer på spørsmål om den veganske livsstilen.

Anbefalinger til sunn, sukkerfri og smakfull bakst

Sunkost bakeglede gjør det enkelt å lykkes med smakfull og sunn bakst. Disse produktene passer til de fleste ettersom de er fri for sukker, gluten og melk.

Tang og tare kan være fremtidens sunne kosthold

Hos Sunkost kan du lese om spådommen som sier at tang og tare blir en viktig del av fremtidens sunne kosthold. Både blant gourmetkokker og de som kokker hjemme.

Klorofyll - virker som en antioksidant i kroppen

Hos Sunkost kan du lese at klorofyll ikke bare gir plantene grønnfargen sin, men virker også som en antioksidant og bidrar dermed til å beskytte menneskekroppen

Supermat - perfekt til granola, bakeverk og snacks

Her hos Sunkost kan du lese at supermat også finnes som tørket bær og nøtter, og passer perfekt som ren snacks, tilbehør til mat, til granola og til bakeverk.

Næringsgjær - Osteaktig smak og rik på B-vitaminer

Her hos Sunkost kan du lese om næringsgjær som er svært rik på flere viktige B-vitaminer. Dryss over maten for å få ekstra næring og en herlig osteaktig smak.

Veganisme, en trend eller veien til en bedre helse

Hos Sunkost kan du lese om den veganske trenden, hva du må følge med på dersom du har et vegansk kosthold og hvordan du får i deg de viktigste næringsstoffene.

Udo’s Choice tilskudd forbedrer oksygenopptaket | Sunkost

Her hos Sunkost kan du kjøpe Udo’s Choice som forsyner kroppen med uttallige gode oksygenmagneter, med fettsyrer av god kvalitet fra kaldpresset plantefrø.

Fem enkle trinn for å lage en Bulletproof kaffe

Hos Sunkost kan du lese om Bulletproof coffee, som i all enkelhet er kaffe tilsatt fett i form av smør og kokosfett, og gir deg rask energi før du skal trene.

En glutenfri jul - deilig julebakst uten gluten

Gluten er et protein som finnes i rug, hvete, bygg og spelt. Sunkost gir deg som ønsker en glutenfri jul tips og oppskrifter du kan få glede av denne julen.

Chiafrø er rike på omega-3 fettsyrer og kalium

Chiafrø er små næringsbomber, med høyt innhold av omega-3-fettsyrer, kalsium og flere viktige mineraler og vitaminer. Hos Sunkost kan du lese mer om supermaten.

Fermentering - Gammeldags mat er ny trend og mote

Hos Sunkost kan du lese om fermentert mat, som inneholder melkesyrebakterier som opprettholder balansen i mage og tarm. Les hvordan du lager syrlige grønnsaker.

Bruk Cocosa kokosnøttolje til all slags matlaging

Cocosa kokosnøttolje kan brukes like godt til steking og baking, som til smøring på brødskiven. Les mer om kokosoljen her hos Sunkost, og kjøp produktet her!

Bokhvete - Små sunne glutenfrie næringsbomber

Bokhvete er svært rik på proteiner, inneholder essensielle aminosyrer og har stor antioksidant effekt. Les mer om produktet og oppskrifter her hos Sunkost!

Ofte stilte spørsmål om sukkererstatningen Sukrin

Sukrin er en sukkererstatning du sikkert har sett i hyllene før. Men er Sukrin naturlig? Sunkost gir deg svar på de mest stilte spørsmålene om søtningsstoffet.

Quinoa - et alternativ til ris, pasta og poteter

Quinoa er et frø som er stappfullt av næringsstoffer, fritt for gluten, det smaker godt og det er enkelt å bruke. Les mer om dette superfrøet her hos Sunkost.

Kjøleskapsgrøt er en ny trend som er enkel å lage

Grøt er blitt veldig trendy i Norden. Spesielt når den kommer rett fra kjøleskapet. Les mer på Sunkost og få oppskrift på kjøleskapsgrøt med jordbær og chia.

Grunnene til at Rawfood er bra for kroppen din

Her hos Sunkost kan du lese mer om Raw food, som forklart er lettfordøyelig mat som er full av gode enzymer og næring som kroppen trenger for å komme i balanse.

Her er hva som finnes av naturlig sukkererstatning

Det finnes mange alternativer til hvitt raffinert sukker å få kjøpt i helsekost. Her hos Sunkost kan du lese mer om hvilke typer naturlige sukkererstatning.

Gi deg selv et sunnere nytt år som nyttårsforsett

Kickstart det nye året ved å gjøre de små, men betydelige endringene i hverdagen! Sunkost anbefalinger å jobbe for å få en sunnere livsstil som nyttårsforsett.