Et godt sunt nytt år

Etter en hektisk juletid preget av mye god mat og drikke, er det godt å komme seg til hektene igjen. Få julekaker og skumnisser ut av skapene, og bytt ut julesylten med magrere alternativer. Kickstart det nye året ved å gjøre de små, men betydelige endringene i hverdagen! I denne artikkelen får du tips du kan benytte deg av på veien mot en sunnere livsstil.

Å gå ned i vekt ved å spise sunnere og trene mer, er et av de vanligste nyttårsforsettene for mange. Men det å sette seg et mål om å ”gå ned i vekt”, er veldig lite konkret og dermed grunnen til at så mange faller av underveis. Å sette seg konkrete mål er derfor veien å gå!

Det er de små endringene i hverdagen som utgjør de store forskjellen på sikt. Det handler om å ta de rette valgene hver dag, til enhver tid, kombinert med god tålmodighet. De drastiske diettene fører ofte til jo-jo-slanking, og resulterer som regel i at man faller tilbake til gamle vaner etter kort tid. Det tar tid å tillegge seg nye vaner og det krever tålmodighet for å gå ned i vekt på en sunn måte.

Her er seks gode tips for et sunnere nytt år:

1. La bilen stå og bestem deg for å gå! Velg trappene når muligheten byr seg. Ta det gjerne steget videre ved å gå doble eller triple trappetrinn.

2. Skriv handleliste for hele uka og hold deg til denne! Et ekstra tips er å unngå lavt blodsukker når du handler, så stiller du sterkere i møte med alle fristelsene. På denne måten sparer du penger.

3. Velg de grove alternativene og grønn opp alle måltider! Gi mer plass til grønnsaker, så får du mindre plass til alt det andre.

4. Helgen består i følge mange, av tre dager. Forsøk å holde helgekosen til én dag! Slik setter du et godt eksempel for barna dine også.

5. Velg svart kaffe eller grønn te fremfor de utallige koppene med kremtoppede fristelser. Og for all del, forsøk å unngå sukkerrørene vedsiden av kaffemaskinen!

6. Velg produkter som kan gi mer energi.

Det sies at frokost er det viktigste måltidet i løpet av dagen. Ved å følge tipsene ovenfor, i kombinasjon med riktig påfyll av drivstoff, har du gode forutsetninger i møte med hverdagens utallige fristelser. Kanskje er du en av alle de som sliter med å komme i gang om morgenen, og som dropper frokost, for så å ende opp med noen svært lite produktive timer før første kaffekoppen kicker inn.

Kickstart dagen din med rett fyll i koppen. Bulletproof kaffe består av den populære MCT Cocosa-oljen, som gir deg rask energi uten å påvirke blodsukkeret. Denne superdrikken er enkel å lage og egner seg perfekt til hektiske morgener, spesielt i kombinasjon med en aktiv hverdag

Det handler om å ta de rette valgene hver dag. La oss i Sunkost hjelpe deg på veien til et sunt godt nytt år! Kom innom en av våre butikker eller besøk våre nettsider (sunkost.no) for mer informasjon.