Udo’s Choice forbedrer oksygenopptaket

Udo’s Choice forsyner kroppen med uttallige gode oksygenmagneter, som “prepper løypene” frem til forbrenningsovnene.


Forbrenningens drivkraft

Oksygen er drivkraften i forbrenningen av organisk materiale, inkludert forbrenningen som skjer i hver eneste celle i kroppen. Derfor er det viktig å sørge for at oksygenet opptas så effektivt som mulig på sin vei gjennom lunger, blod og i muskler og annet vev hvor selve forbrenningen skjer. 

Fra oksygenet ankommer lungene til det leveres til cellenes forbrenningsovner (mitokondrier), må det passere 11 forskjellige barrierer, som alle består av en stor andel flerumettede fettsyrer.

Fettsyrer av god kvalitet

På samme måte som magneter tiltrekker seg jernspon vil flerumettede fettsyrer av god kvalitet lett trekke til seg oksygen. Det er ladningen (elektroner) i de spesielle dobbeltbindingene på fettsyrene som gjør at de tiltrekker seg oksygen. Lys, luft og varme vil  lett ødelegge disse ladningene.

For øvrig brytes fettsyrene du finner i fiskeoljer enda lettere ned enn fettsyrer i vegetabilske oljer, noe som skyldes de mange ”dobbeltbindingene” i fiskens omega-3 (EPA/DHA). Dette er noen av de viktigste grunnene til at oljene i Udo’s Choice kommer fra plantefrø, kaldpresses ved produksjon, oppbevares kaldt både på lager og i butikk, og beskyttes mot lys ved hjelp av mørk glassflaske i lystett eske.

Udo’s “prepper løypene”

Ved å bruke vegetabilske kilder, og ta såpass store forholdsregler i både produksjon og ved lagring, sørger vi for at Udo’s Choice kan forsyne kroppen med uttallige gode oksygenmagneter, som “prepper løypene” frem til forbrenningsovnene på en slik måte at oksygenet lett kan passere alle barrierer og hindre.

Slik legger du forholdene til rette for et best mulig oksygenopptak.