Sunkost besøker podcasten "Leger om Livet" med Dr.Annette Dragland!

Annette Borge Dragland er den engasjerte legen bak podkasten Leger om livet, som på kort tid har blitt en av landets største helsepodkaster. Med kurs og foredrag motiverer og engasjerer legen folk til å ta grep om de fem store nøklene til personlig helse: Mat, Søvn, Bevegelse, Ro og Relasjoner.


Spennende tematikker

Vår fagsjef, Monica Mathisen har vært på besøk i studio hos Annette Dragland. I episode 103 deler vi tanker rundt hvordan Sunkost kan bidra til en sunnere verden. Vi snakker om spennende tematikker som søvn, fermentert mat, gir deg tips til søtsug og hvorfor krydder er så bra for deg. Visste du forresten at tarmflora har en innvirkning på søvn og at råkakao er en frukt? Hør den spennende episoden der du pleier å høre på podcast! 

Hør podcasten her!

Tarmhelse og søvn

Vi i Sunkost er stolte over å ha med dyktige Annette Dragland på laget for å formidle kunnskap om viktige temaer som tarmhelse og god søvn. Dette er tematikker som vi brenner for, og tilbyr derfor et bredt spekter med produkter som kan bidra til å forbedre din tarmhelse og søvnkvalitet. Vi vet at tarmflora har en innvirking på søvn, og vice versa. Visste du for eksempel at rå kakao er en kilde til fiber? Hør mer om hvordan du oppnår god tarmhelse og søvn i podcasten

Produkter i fokus
Se våre bestselgere her!

Les mer om fermentering og søvn

Fermentering - Gammeldags mat er ny mote

Hva vet du om fermentering? Fermentering har vært «in» en god stund og stadig flere kaster seg på trenden.

Dr. Annette Draglands beste søvnråd

Har du problemer med å få den søvnen du trenger? Mange sliter med søvnproblemer. Lege og søvnekspert Annette Dragland gir deg sine beste råd.
Når søtsuget melder seg
Sunkost gjester podcasten Leger om Livet med Dragland!
Sunkost gjester podcasten Leger om Livet med Dragland!
Sunkost gjester podcasten Leger om Livet med Dragland!

 

Stolte over å få samarbeide med dyktige Annette!

Fagsjefen vår Monica koste seg i studioet til Annette, og takker for en hyggelig samtale. Vi i Sunkost er stolte og ydmyke over å få ha med dyktige Annette på laget for å formidle viktig kunnskap om hvordan du kan leve sunnere og bedre. Vi håper du liker podcasten!