KSM66 med Ashwagandha

KSM66 er et klinisk dokumentert og økologisk dyrket fullspektrum ekstrakt av Ashwagandha. Er ansett som Prinsen av Ayurveda – benyttet i årtusener for å bidra til økt kraft, balanse og harmoni. 


Hva er Ashwagandha?

Ashwagandha eller såkalt indisk ginseng er en grønn busk med gule blomster og lange røtter som kan bli opptil 2 meter lang. I løpet av sesongen får planten små, røde bær med frø, men det er først og fremst bladene og røttene som anvendes i kosttilskudd. Planten har vært gjenstand for større forskningsprosjekter.

I ayurvedisk medisin kalles Ashwagandha «prinsen av ayurveda» – og er en av få ayurvediske urter som fungerer som en «rasayan». Dette betyr at det generelt er forfriskende, balanserende og foryngende.

Takket være omfattende klinisk dokumentasjon, vet vi at effekten er et resultat av at Ashwagandha kan virke støttende ved fysiske og psykiske påkjenninger, ved å virke lett beroligende og gi økt motstandskraft mot stress.

Produksjon av Ashwagandha (KSM66)

KSM66 er det eneste Ashwagandha-produktet i verden som er produsert med 100% kontroll fra frø til ferdig ekstrakt. Råvaren til KSM66 dyrkes på egne økologiske gårder og all produksjon, kontroll og utvikling foregår i egne produksjonsanlegg som er godkjent for farmasøytisk produksjon.

Utdraget som ble brukt i KSM66 tok 14 år å utvikle.  Ifølge KSM66 inneholder utdraget samme kompleksitet og distribusjon av virkestoffer som tørket / fersk rot – men i 10 ganger høyere konsentrasjon.