Sunkost besøker podcasten til Wolfgang Wee

Wolfgang Wee Uncut er en dybdepodkast med lange og uredigerte samtaler om kultur, politikk, samfunn, vitenskap, idrett, trening, kosthold, psykologi og mye mer - og med mange spennende gjester! Vår kjedeleder i Sunkost, Anders Kjéllen, har vært på besøk i studio hos Wolfgang, hvor Anders snakker om om hvordan Sunkost har inspirert og veiledet Anders til en mer helhetlig, bærekraftig og sunn livsstil. Anders forteller også om alle de kunnskapsrike ansatte hos Sunkost som bruker sin erfaring, kunnskap og trygghet til å hjelpe kundene med å velge produkter som er til det beste for hver enkelt kunde - og verden vi lever i. 


Spennende tematikker

I podkasten er vi innom spennende tematikker som trening, kosthold og søvn. Hva er det som skal til for å prestere i hverdagen, og hva skal til for å nå dine målsetninger. Lytt til podkasten og få inspirasjon til å lykkes med dine målsetninger. 

Vår CEO, Anders Kjéllen, forteller om sine erfaringer fra han startet i helsekostbransen, og hvordan kosttilskudd og kosthold, har hjulpet til med å bedre søvn, restitusjon og prestasjoner. Han er også innom tematikken work-life-balance, viktigheten av trening både for fysisk og mental helse og gode rutiner i hverdagen. 

 

Hør podcasten her!
Produkter i fokus
Se våre anbefalte kosttilskudd her!

Nysgjerrig på Anders sin proteinshake, her har du oppskriften:

1 scoop med Bodylab Whey 100 (Anders bruker sjokolade)

1 ss Rawpowder psylliumfrøskall

1 ts Rawpowder bringebærpulver 

1 ts Rawpowder rødbetpulver 

Ca. 6-7 dl. vann

Drikkes med en gang.

Psylliumfrøskall hever seg i vann så ikke bland denne før trening, men drikk med en gang den er ferdig blandet i shaker. 

Ingrediensene finner du selvsagt her: 

Les mer om hvorfor nøtter er bra

Derfor bør du spise nøtter

Nøtter er små næringsbomber. De er rike på det sunne umettede fettet, vitaminer, mineraler og andre næringsstoffer. Les mer om nøtter her!

Så mye nøtter bør du spise hver dag

Du har kanskje hørt at det anbefales å spise en neve nøtter om dagen. Men hvor mye er egentlig en neve?
Våre nøttefavoritter