Basetips for en sunn, slank og sprek kropp

Mål om en sunnere og sprekere kropp? Det er fort gjort å tenke litt for komplisert når man ønsker å komme i bedre form, eller spise sunnere. Det florerer av tips og råd om trening – og det kan fort bli vanskelig å vite hvor man skal begynne.

Når du ønsker å øke fettforbrenningen

Ønsker du å gå ned i vekt, er forbrenningen viktig. Her har du noen tips til hvordan du kan støtte kroppens naturlige forbrenning.

Bedre livskvalitet med intervalltrening ute

Utendørs fartslek er intervaller som frister til gjentagelse. Dette er en perfekt treningsform for å kombinere både frisk luft og mosjon i en ellers travel hverdag.

Druesukker – når du trenger rask energi

Tabletter med druesukker kan være nyttig under trening når du trenger rask tilførsel av energi. Det gjelder spesielt når du driver med utholdenhetsidrett der du bruker energi over tid. 

Fordelene med proteinpulver, kreatin og magnesium

Du er kanskje en av mange som tenker at proteintilskudd og kosttilskudd for trening ikke passer for deg, men vet du fordelene det kan gi?

Fem treningsøvelser i parken

Treningsøvelser i parken trenger ikke å være vanskelig! Personlig trener Johanna Grønneberg Mesa viser deg fem enkle øvelser man kan gjøre!

Bedre trening med magnesium

Har du opplevd at du går tom for energi mot slutten av en treningsøkt? Da kan det hende at du trenger mer magnesium. Magnesium bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

Kom i gang med treningen!

Har muskler og ledd ligget litt i dvale en stund? Hvis du ønsker å komme i gang med treningen og beholde de gode vanene, bør du være litt bevisst i oppstartsfasen.

Tips til mat før og etter trening

Det kan være lurt å tenke over hva du spiser før og etter trening, både med hensyn til prestasjon og effekt på økten. 

Slik tilsetter du oljer i kostholdet

Opp gjennom tidene har MCT-fettsyrer vært mye benyttet som næringskilde på sykehus. Dette fordi oljen er lett opptakelig, og brukes til utsatte spedbarn, eldre eller svake og skadde mennesker som har vanskelig for å ta til seg annen næring.

Stevia – det "grønne sukkeret" uten kalorier

Stevia kommer fra planter og er helt naturlig. Det er et godt alternativ til sukker for deg som ønsker å gå ned i vekt eller leve sunnere.

MCT Olje - mellomlange fettsyrer for langvarig energi

MCT-olje gir energi uten å øke blodsukkeret og har blitt populær innen trening. Her kan du lære mer om de mellomlange fettsyrene i MCT-oljen.

Udo’s Choice - øker forbrenningen

De essensielle fettsyrene i Udo’s Choice “slår på” genene som stimulerer fettforbrenningen.

Kreatin - ved styrketrening og sprint

Kreatin er et treningstilskudd som er populært ved høyintensiv, eksplosiv trening, som styrketrening og sprint. Stoffet finnes naturlig i kroppen, og du finner det også i fisk, rødt kjøtt og tyttebær.

Kosttilskudd til trening

Proteiner og magnesium kan være lurt å ha med i treningsbagen når du trener.

Slik kan du redusere søtsuget

Finnes det noen tips når man først har skikkelig søtsug?

Populær blogg om sunn mat og enkel trening

Som blogger var PT og kostholdsveileder Desirée Andersen treig i startgropen. Likevel klarte hun i løpet av et halvt år å ta innersvingen på de fleste treningsblogger. Oppskriften var å henvende seg til alle de som ikke er så glade i å trene…

Tips til deg som er glad i å trene

Finn tilskudd som kan forbedre treningseffekten! Trening gir energi, det gjør oss målrettet, det er sosialt og det gir en følelse av velbehag.

Magnesium - gunstig for deg som trener

Magnesium bidrar blant annet til normal muskelfunksjon. Flytende magnesiumtilskudd som du påfører på huden, er et godt alternativ.