Kollagen, huden og aldring

Kollagen - hvordan virker det?
Kollagen - hvordan virker det?

JAKTEN PÅ UNGDOMSKILDEN

Hva påvirker huden?

Det er to årsaker til aldring av huden. Den ene er ytre påvirkning som for mye sol, forurensning, røyking med mer.  Den andre årsaken er den biologiske.

Når vi blir eldre mister huden sin naturlige evne til å produsere nok kollagen og elastin, som holder huden vår stram og elastisk. Parallelt øker nedbrytningen av bindevev i huden. Resultatet er at huden blir tynnere, tørrere, slappere, blassere og ikke minst rynkete.

Fram til 25 årsalderen inneholder huden din 75 % kollagen, men så begynner nedbrytingen.  Når du har fylt 60 år, har du mistet 35 prosent av kollagenet i huden din.

For å bevare spensten i huden, må vi derfor selv tilføre det kollagenet som huden mister når vi blir eldre.

Hva er kollagen?

Kollagen er det proteinet som det finnes mest av i menneskekroppen. Det utgjør over 30 prosent av kroppens proteinsammensetning og om lag 75 prosent av hudens grunnstruktur.

Kollagenprotein er bygd opp av aminosyrer. Disse aminosyrene er esensielle for kollagenets spesielle egenskaper for å opprettholde hudens struktur og elastisitet, de hjelper på tørr hud, ”vinter hud” og gir huden glød.

Kollagen er helt essensielt for både hud, hår, negler, brusk, leddbånd, ben og øyner.  Kollagen danner sterkt nettverk i bindevevet og fungerer som både byggemateriale og et slags lim.

Hvorfor trenger vi tilførsel av kollagen?

 • Opprettholde spenst og fuktighet i huden
 • Gi vitalitet og fylde
 • Redusere rynker, jevne ut fine linjer i huden
 • Stramme opp huden
 • Øke kroppens egen evne til å produsere kollagen
 • Redusere strekkmerker og cellulitter

På jakt etter ungdomskilden

Mange tar i dag det drastiske steget å gå til kosmetiske inngrep for å fikse på utseendet sitt. Og dessverre er det ikke alle inngrepene som er like heldige. For mange er nok dette et litt stort steg å ta for å få tilbake den ungdommelige gløden. Men hva med en litt mer naturlig innfallsvinkel på jakten etter ungdomskilden? Hvorfor ikke prøve å bygge opp huden innenfra, med et 100% naturlig tilskudd?

Forskning på kollagen har i dag komt veldig langt. Man har oppdaget at kollagen som inntas gjennom munnen har mye større effekt enn kollagen tilsatt i diverse kremer og serumer. Som alle vet; skjønnheten kommer innenfra. Ved et daglig tilskudd av kollagen reverseres rynkene og de fine linjene, og vi får tilbake den ungdommelige gløden vi alle er på jakt etter. Helt uten smertefulle behandlinger, og injeksjoner av kjemiske stoffer! Det er jo ikke feil at kollagen også kan gi oss tykkere hår og sterkere negler.

Collacen
Collacen

Hvordan virker COLLACEN?

Jabushe Collacen er et vel sammensatt kosttilskudd for vakker hud, glansfullt hår og vitale negler. Inneholder vitamin A, sink og biotin som bidrar til normal hud og normalt hår. Sink bidrar i tillegg til normale negler. Inneholder også 5000 mg marint kollagen.

Jabushe Collacen er et kosttilskudd for en vakker og vital hud med innhold av vitamin C som bidrar til normal kollagendannelse, hvilket har betydning for hudens normale funksjon.

Collacen inneholder vitaminer og mineraler som hjelper å bevare:

 • Normal hud – vitamin A, biotin, sink
 • Normalt hår – vitamin A, biotin, sink
 • Normale negler – sink
 • Vitamin C og sink bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress.
 • COLLACEN er et naturlig kosttilskudd og består av 100 prosent lavmolekylært kollagen fra fisk, samt vitamin C, sink, vitamin B5 og vitamin A og biotin.  Med COLLACEN angriper du rynkene innenfra!
 • COLLACEN inneholder lavmolekylært kollagen  ( 2000-5000 Dalton) som gjør det mulig for kroppen å ta opp 95 prosent i løpet av 12 timer.  Dette er revolusjonerende i forhold til kollagen som ikke er blitt behandlet.
 • COLLACEN gir effekt innen 4 – 6 uker over hele kroppen der kollagen trengs for å danne elastiske fibre.
 • Vitamin C bidrar til normal kollagendannelse, som har betydning for hudens normale funksjon. Vitamin A, biotin og sink bidrar til å opprettholde normal hud.

Hvordan bruker du COLLACEN?

 • COLLACEN er like enkelt å tilberede som en kopp te!  Bland din dagsdose i te, vann, juice eller frokost-smoothie.  Pulveret løser seg lettere opp i væske.*Anbefales ikke til gravide og ammende kvinner. Barn bør heller ikke bruke produktet.*Har du kjent allergi overfor fisk eller skalldyr, skal du ikke bruke COLLACEN.*Anbefalt døgndose (pose a` 5 gram). Ved behov anbefaler vi 10 g.

-20%
Innhold: 30 stk
Merke: Øvrige varer
kr 398 kr 318

Sunkost Kollagen B+

Sunkost Kollagen B+ inneholder vitaminer, sink, kollagen og urter som er viktige for hårets fylde, neglenes styrke og hudens smidighet. Sink bidrar til å opprettholde normalt hår, hud og negler. Biotin bidrar til å vedlikeholde en normal hud og hår. Riboflavin bidrar til å vedlikeholde en normal hud.

-30%
*HVER 6. GRATIS
Merke: Sunkost Kosttilskudd
Behov: Hud, hår og negler
Innhold: 180 tabletter
kr 229 kr 160
Innhold: 150 gr
Merke: Øvrige varer
kr 239
Innhold: 300 gr
Merke: Øvrige varer
kr 329

*HVER 6. GRATIS
Merke: Sunkost Kosttilskudd
Innhold: 120 kapsler
kr 179
Innhold: 120 tabletter
Merke: Øvrige varer
kr 429