Ny helsetrend – Bulletproof Coffee

Fett og kaffe kan virke som en sær kombinasjon, men kanskje det ikke er så ille?

Bulletproof kaffe er i all enkelhet kaffe tilsatt fett i form av smør og kokosfett, og gjerne blandet godt sammen i en blender. For mange høres det kanskje rart ut å tilsette smør i frokostkaffen. Men å starte dagen på denne måten gir deg rask energi. Perfekt for deg som for eksempel trener om morgenen, eller bare trenger litt ekstra energi når du står opp.

Som mange andre helsetrender stammer fettkaffen fra USA. Under navnet Bulletproof Coffee har den allerede fått mange tilhengere. Oppskriften ble komponert av Dave Aspray, en tidligere Silicone Valley-investor som ble servert tradisjonell yake-te med smør på en reise i Tibet. Han ble fascinert av hvordan fjellklatrerne brukte drikken for energi og konsentrasjon, og utviklet «The Bulletproof Diet» som har mange av de samme prinsippene som en lavkarbodiett.

I tillegg til usaltet smør inneholder fettkaffen også kokosolje. Cocosa MCT kokosolje består av mellomlange fettsyrer fra kokosolje som fordøyes lett, og gir rask energi som varer lenge.

Fordeler med Bulletproof kaffe:

  • Gir dobbelt så mye energi som druesukker
  • Bidrar til stabilt blodsukker
  • For normal forbrenning
  • Behagelig metthetsfølelse
  • Rask energi

Fem enkle trinn til Bulletproof kaffe

  1. Lag kaffe.
  2. Forvarm blenderen med litt varmt vann slik at den ikke sprekker av varmesjokket.
  3. Tilsett 1 kopp varm kaffe, 1 ss Cocosa MCT og 1 ss usaltet smør i blenderen og blend til det dannes et tykt lag skum på toppen av kaffen.
  4. Tilsett eventuell smakstilsetning eller søtning om ønskelig.
  5. Nyt!

Cocosa MCT består av mellomlange fettsyrer fra kokosolje som fordøyes lett og gir rask energi som varer lenge. Ren energi som ikke påvirker blodsukkeret.

Cocosa MCT gir deg rask energi og har en rekke andre fordeler. Bytt ut sukkerholdige og energigivende drikker, med varm eller kald drikke tilsatt 1-2 ss MCT-olje. MCT-olje er perfekt om du er bevisst vekten. Oljen kan bidra til normal forbrenning og gi stabilt blodsukker. Super om du holder deg til lavkarbo eller keto-kosthold. Driver du med trening og konkurranseidrett, bruk MCT for utholdenhet og sparing av glykogenlagrene til spurten. Er et rent naturprodukt utvunnet utelukkende av kokosolje.

Tips: Oljen er smaksnøytral og kan brukes i varme og kalde drikker, i smoothies, til salatdressing, m.m. Super i kaffe.

 

-15%
Innhold: 500 ml
Merke: Cocosa
Behov: Energi, Trening
kr 248 kr 211
-15%
Innhold: 100 ml
Merke: Cocosa
Behov: Energi, Trening
kr 108 kr 92