Medox – Sunn og frisk med blåbær og solbær

medox blåbær

Blåbær og solbær er fulle av de kraftige antioksidantene som heter antocyaner, som er kjent for å ha mange gode virkninger på helsen din. Nyt godt av naturens egen «super-kraft».

Kosttilskuddet Medox inneholder konsentrat fra viltvoksende blåbær og solbær. Det er antocyanene som finnes i disse bærene som er virkestoffet i kosttilskuddet, og kapslene inneholder en høy konsentrasjon av antocyaner.

Behov: Forkjølelse, Hjerte & kar, Immunforsvar, Syn
Innhold: 30 kapsler
Merke: Medox
kr 309

Hva er antocyaner?

Så hva er egentlig disse antocyanene i blåbær og solbær? Antocyaner, eller antocyaniner som de også kalles, er fargestoffer du finner i bær, blader, blomster og frukt. Antocyaninene hører med til stoffgruppen flavonoider.

Flavonoider er en type antioksidanter. Antioksidanter beskytter cellene mot angrep fra frie radikaler, som kan være skadelige stoffer, samt hindrer fettstoffer i cellene fra å oksidere, altså «harskne».

Antocyanene skal være spesielt kraftfulle antioksidanter.

Kolesterol

Medox inneholder hele 80 mg rene antocyaner per kapsel, fra viltvoksende blåbær og solbær. Antocyaner skal kunne bidra normal funksjon av blodårene, samt til normal blodsirkulasjon.

I tillegg kan antocyanene virke svakt kolesterolreduserende og kan derfor bidra til normale kolesterolverdier. Mange får forhøyede kolesterolverdier med alderen, og det er viktig å holde disse kolesterolnivåene i sjakk. Forhøyede kolesterolverdier kan blant annet føre til hjertesykdom.

Det er indikasjoner på at antocyaner kan ha en gunstig effekt på blodtrykket, når det gjelder å bidra til et normalt blodtrykk.

Et sterkt immunforsvar

Også for deg som ofte blir syk med forkjølelse og luftveisinfeksjoner, kan det være en fordel å innta antocyaner fra blåbær og solbær. Antocyaner skal kunne bidra til et normalt fungerende immunforsvar.

I tillegg kan antocyaner bidra til et normalt syn.

Disse kraftige antioksidantene kan også bidra til normal muskelfunksjon. Flere personer med ømme muskler og ledd, melder om en lindrende effekt ved bruk av dette kosttilskuddet, kombinert med aktivitet, et sunt kosthold og en sunn livsstil ellers.

Laget for optimalt opptak

Medox produseres i Norge. Produksjonsprosessen foregår på en måte som skal bevare antocyanene maksimalt, og som skal sikre optimalt opptak i kroppen.

Kosttilskuddet har gjennomgått kliniske studier ved universitetssykehus og universiteter nasjonalt og internasjonalt, og det finnes over 20 publiserte studier.

Medox kan brukes av vegetarianere og veganere, og kosttilskuddet er gluten- og laktosefritt.