Nytt & nyttig

Nyheter Sunkost - våren 2019
nyheter 2019

Spennende nyheter hos Sunkost

Vi gleder oss over masse spennende nyheter i butikk og på nett. Under finner du noen av våre favoritter!

Bestemorsnett er sommerens hitt

Et handlenett i økologisk bomull er en god start på en hverdag med mindre plast og avfall. Disse miljøvennlige nettene fra Boweevil finnes i mange smarte farger og du kan velge mellom kort og lang hank.

Trendy er det også! På London Fashion Week var flere av modellene utstyrt med heklede bærenett på catwalken.

Bestemorsnett - nettbutikk - sunkost

Produktet er ikke tilgjengelig i nettbutikk, men finnes i din Sunkost-butikk.

Sunnhet i hver slurk

Økologisk, kaldbrygget matcha iste – for en naturlig energiboost! Hver flaske inneholder 1 g økologisk matcha. Matcha er en seremoniell te fra Japan som er malt til grønt pulver. Teen er full av antioksidanter og klorofyll som kan styrke immunforsvaret. Kan erstatte kaffe hvis du vil prøve noe nytt. Matcha er nemlig rik på koffein.

Smaken av den originale teen minner om en blanding av grønn te og gress. Noen opplever den som bitter, men matcha lar seg godt blande med sødme og andre smaker – og beholder sin helsemessige effekt. Kineta Matcha kommer i smakene ingefær, eple og sitron, er uten tilsetningsstoffer, har få kalorier og er ikke tilsatt sukker.
Det er bare å smake seg frem til en favoritt.

Forfriskende renseskum

Det nye renseskummet fra Weleda, Gentle Cleansing Foam, er først og fremst basert på økologisk trollhassel. Virkestoffene fra planten går både dypt ned i porene og virker forfriskende. Kombinert med roten av hvit stokkrose er dette et skum som fukter og roer irritert hud.

På kvelden påføres ansikt og hals renseskummet etter at du har fjernet øyemake-up med Almond Soothing Oil fra samme produsent. Skyll av med lunkent vann, og påfør en god nattkrem. Etter en rens på morgenen, er du klar for dagkrem og ny make-up.

weleda-cleansing-foam-sunkost

Produktet er ikke tilgjengelig i nettbutikk, men finnes i din Sunkost-butikk.

Maca for energi og utholdenhet

Maca er en rotgrønnsak som vokser i Sør-Amerika. Særlig i de høye platåene i Andesfjellene har de vært dyrket som matplante i minst 3000 år. Planten er i familie med reddik, og har en lukt som minner om karamell. Maca ble i eldre tider brukt av Inka-krigerne for å lade opp til kamp. Den kalles ofte for peruiansk ginseng, ettersom roten er kjent for å bidra til økt energi og utholdenhet. For menn sies planten å være fin ved potensproblemer.

Så langt fra plantens hjemmetrakter er det enklere å innta den som kosttilskudd. Nyhet i høst er Maca fra Solaray, et kosttilskudd som både kan bidra til mer energi og utholdenhet.

Innhold: 100 kapsler
Merke: Solaray
kr 265

Kratftig kombi for immunforsvaret

Når det kommer til kosttilskudd er trenden blant forbrukerne å ønske seg kombinasjoner med flere virksomme næringsstoffer i samme produkt. Nyheten Kyolic Age + Immunforsvar oppfyller dette ønsket, og er spesialblandet for befolkningen i Nordens barske vinterklima.

Som i alle Kyolic-produktene er basen luktfri ekstrakt fra kaldlagret hvitløk. I tillegg inneholder Kyolic Age + Immunforsvar C-vitamin, ekstrakt fra oregano og olivenblad, pluss virkestoffer fra de medisinske soppene shitake, maitake, reishi og chaga.

En studie av Kyolic Age og den påvirkning av immunforsvaret som ble gjennomført i 2013, viste at de som fikk dette kosttilskuddet ble 60 prosent raskere friske av en forkjølelse. De hadde dessuten 58 prosent færre sykedager.

-20%
Innhold: 60 kapsler
Merke: Kyolic
Behov: Immunforsvar
kr 359 kr 287

Vanilje på flaske

Følger du Berit Nordstrand oppskrifter på sunne og smakfulle søtsaker, vil du snart oppdage at hun ofte benytter flytende vanilje-ekstrakt. Den helt spesielle sødmen fra frøbelgen til vaniljeorkidéen gir smakelig fylde til desserter og bakverk.

Det finnes mange vaniljeerstatninger på markedet, men ingen kan måle seg med ekstraktet som er laget på ekte vaniljefrø. Nå finner du ren, organisk vaniljeekstrakt fra en av verdens ledende produsenter, Nielsen & Massey i Sunkost-butikkene. Dette ekstraktet er fremstilt av frø fra vanilje-orkidé dyrket på Madagaskar (hvor en stor del av verdensproduksjonen foregår). Ekstraktet består bare av uttrekk fra frøene, pluss alkohol. Det er med andre ord ekte vare.

Opprinnelig kommer vanilje fra Yucatan i Mexico, og kom til Europa rundt 1520. Blomstene åpner seg bare én gang i året, og må bestøves manuelt. En flaske vanilje-ekstrakt til veiledende pris kr 115 som holder til mange muffins og desserter.

vaniljeekstrakt-berit-nordstrand-sunkost

Produktet er ikke tilgjengelig i nettbutikk, men finnes i din Sunkost-butikk.

Vitaminer som spray

Nordic Health sin prisvinnende sprayserie er nå tilgjengelig i Sunkost. Fordi vitaminene blir tatt opp i munnens slimhinner, gir de 50 prosent raskere opptak, og har mer enn dobbel effekt sammenlignet med tradisjonelle tabletter.

Seriens mestselgende produkter har vært Gurkemeie, vitamin B12, jern og vitamin K2. Leverandøren introduserer også Magnesium Gel som behandler ømme og stive muskler og ledd, og påføres selve problemområdet. Dette, kombinert med raskt opptak gjennom huden, gir dokumenterte resultater.

Innhold: 25 ml
Merke: NordicHealth
kr 289
Tomt på lager
Innhold: 25 ml
Merke: NordicHealth
kr 219
Innhold: 25 ml
Merke: NordicHealth
kr 269
Innhold: 15 ml
Merke: NordicHealth
kr 230
Innhold: 25 ml
Merke: NordicHealth
kr 279