Spennende nyheter hos Sunkost

Spennende nyheter hos Sunkost
Spennende nyheter hos Sunkost

Spennende nyheter hos Sunkost

Vi gleder oss over masse spennende nyheter i butikk og på nett. Under finner du noen av våre favoritter! 

Nyheter fra Dr. Organic

Pro Collagen er en fantastisk ny serie med fuktighetskrem fra Dr. Organic som virker oppstrammende og utglattende og fremmer fast hud! Alle produktene inneholder hyaluronsyre og biotin som er kjent for å redusere irritasjoner i huden, redusere rødhet og tilføre intens fuktighet i 24h. Tre ulike varianter, her finner du garantert et produkt som passer for din hudtype.

Ingen produkter ble funnet som passer dine valg.

Miljøvennlig matomslag

Du trenger ikke plastfolie for å ta vare på maten. Abeego er praktiske matomslag laget av tynn, økologisk bomull og hamp. Disse «arkene» er innsatt med bivoks, harpiks og jojobaolje, som alle er naturlige konserveringsmidler. De er et naturlig alternativ for å holde maten fersk lengst mulig. Abeego fra Less Trash kan brukes om og om igjen, og er fullt nedbrytbart, i motsetning til verstingen, plast. Alt fra Less Trash er nøye utvalgt for å bidra til mindre søppel enn konkurrerende produkter. Bra for miljøet, og over tid er det også lønnsomt.

Innhold: 1 stk
Merke: Øvrige varer
kr 175
Tomt på lager
Innhold: 1 stk
Merke: Øvrige varer
kr 199
Innhold: 1 stk
Merke: Øvrige varer
kr 199

Sjokolademelk uten sukker

Vanlig sjokolademelkpulver kan inneholde nærmere 80 prosent
sukker, Nick’s Chocodrink er derimot helt uten tilsatt sukker. Sødmen i Chocodrink kommer fra erytriol og stevia, som er plantebaserte erstatninger for sukker, men uten kaloriene. Chocodrink inneholder faktisk dobbelt så mye kakao som de ordinære produktene, og fem ganger så mye fiber. Du kan med god samvittighet unne deg en daglig kopp.

Merke: Nick's
Innhold: 250 gr
kr 75

Sterkere dose C og D

Stadig mer forskning viser at D-vitamin er et tilskudd som alle trenger gjennom vintermånedene. Nå trenger du heller ikke engste deg for at du ikke får i deg tilstrekkelig gjennom den daglige pillen til frokost. I det nye regelverket for dosering av vitaminer i kosttilskudd, er D blant de tre som har økt betraktelig. Fra å være i doser a 20 μg, er D-vitamin nå å få 80 μg. Dette gjelder blant annet Sunkost Vitamin D3 80 μg, som er små, fine perler som er lette å svelge. I tillegg kommer også Sunkost C-vitamin i doser av 1000 mg.

*HVER 6. GRATIS
Merke: Sunkost Kosttilskudd
Innhold: 60 tabletter
kr 179
Merke: Sunkost Kosttilskudd
Innhold: 90 kapsler
kr 159

Nytt mot benskjørhet

Det fleste er kjent med at kalsium er viktig for å forebygge benskjørhet, mindre omtalt er betydningen av balansen mellom magnesium og kalsium i kombinasjon med vitaminer og mineraler. Mag Osteo er et nøye sammensatt tilskudd bestående av magnesium, kalium og en rekke forskjellige vitaminer som er viktig for å opprettholde et sterkt skjelett og generelt velvære. I Mag Osteo har du en kilde til sink, bor, C- vitamin, D-vitamin, K2-vitamin og B6- vitamin – alt i samme emballasje. Produktet fås i variantene Mag Osteo Exotic Lemon og Mag Osteo Natural.

Merke: Plantforce
Behov: Benbygning, Energi, Trening
Innhold: 180 gr
kr 269

Sprøtt for småsulten

Sun Crisp er et nytt og allsidig produkt uten gluten, melk eller tilsatt sukker. De små, luftige kulene har et proteininnhold på hele 40 prosent. Sun Crisp kan brukes for å tilføre «crunch» og ekstra protein i hjemmelagde barer eller sjokolade, eller som strø over is og desserter. Passer også til kornblanding, yoghurter og som en knasende sunn neve rett fra posen. Sun Crisp lages hovedsakelig av økologisk solsikkemel, og fås i to varianter. Original har en behagelig nøtteaktig smak, og Cocoa en mild smak av sjokolade.

Ingen produkter ble funnet som passer dine valg.

Grønn godis

Frukt og grønnsaker i tørket tilstand blir stadig mer vanlig som knask til kos. De tre variantene av nyheten Emily Veg Crisp og Emily Fruit Crisp gir like sprø tyggemotstand som potetgull, og er både sunnere og langt mindre fetende. I Sunkost-butikkene finnes serien foreløbig som sprø vårgrønnsaker, blandede rotgrønnsaker og tørkede eplebiter. De er vegan og selvsagt også glutenfri.

Ingen produkter ble funnet som passer dine valg.