Er du nysgjerrig på Coffee Slender og Coffee & Konjac?

Her kan du vurdere om denne kaffen er noe for deg:
Er du en av dem som drikker mye kaffe? Kanskje du da ønsker å prøve en annen type kaffe – nemlig en type som inneholder ekstra mye antioksidanter?
CoffeeSLENDER er et norskutviklet kosttilskudd som inneholder et ekstrakt fra grønne kaffebønner. Produktet brukes ofte i forbindelse med vektkontroll.
CoffeeSLENDER pulverkaffe brukes på samme måte som vanlig kaffe; den røres ut i kokende vann. CoffeeSLENDER inneholder samme mengde koffein (ca 60 mg) som vanlig pulverkaffe.

 Visste du at:

–  Kaffe har eksistert i over 11 århundrer, og er i dag den mest konsumerte drikken i verden- sammen med vann.

–  Kaffe er det nest mest brukte produktet i verden bare slått av olje.

Innhold: 200 gr
Merke: Coffee Slender
Behov: Vekt
kr 369
Innhold: 21 stk
Merke: Coffee Slender
kr 185

 Ønske om å gå ned i vekt ?

Coffee & Konjac er et norskutviklet kosttilskudd som inneholder urten konjakrot.
Konjakrot inneholder et kostfiber som heter glucomannan. Glucomannan sveller i magen og gir derfor en metthetsfølelse som fører til redusert appetitt og til at man spiser mindre. Glukomannan bidrar til vekttap i forbindelse med inntak av energibegrenset kost. Den gunstige effekten av Glucomannan oppnås ved daglig inntak av 3 gram, fordelt på 3 doser x 1 gram sammen med 1-2 glass vann før måltid og i forbindelse med energiredusert kost. Produktet inneholder også krom som bidrar til å opprettholde et normalt blodsukkernivå og kan derfor hjelpe ved økt søtsug. Coffee & Konjac inneholder også ekstrakt av grønne kaffebønner.
Ønsker du å gå ned i vekt kan Coffee & Konjac fungere som en ekstra hjelper hvis man samtidig gjør endringer i kostholdet. Produktet kan gi følelse av at man ikke er like sulten, og det kan derfor være enklere å redusert kalorimengde eller velge sunnere matvarer.

Hvordan bruke Coffee & Konjac?

Det anbefales å ta 2 kapsler inntil 3 ganger daglig en halv til en time før måltider. Det er viktig å drikke tilstrekkelig vann (1-2 glass).

Innhold: 180 kapsler
Merke: Øvrige varer
Behov: Vekt
kr 425