Slik kan du enkelt trene i parken

trene

Slik kan du enkelt trene i parken

Det er ikke alltid lett å få tid til den treningen. Noen ganger kan det være like greit å skvise inn et par øvelser mens man allikevel er med barna på lekeplassen. Her er en liten treningsplan til hva du kan gjøre med bare lekeplassen som ditt treningsstudio. Johanna Grønneberg Mesa er personlig trener, og viser deg her 3 enkle øvelser!

1. Push up.
En veldig klassisk øvelsen men som man kan variere mye bare ved å veksle mellom grepet ditt. Smalere grep trener mer tricep (bakside armer) og jo videre du har hendene jo mer trener du også bryst. Husk at jo lavere du står (mindre vinkel) jo hardere blir øvelsen. Gjør 30 repetisjoner og gjenta det 3 ganger.

2. Bulgarske utfall.

Med et ben hevet gjør man en knebøy-øvelse litt bedre på mange måter. Det blir helt klart økt stimuli for hvert ben og krever mer stabilitet spesielt for hoftepartiet. Utfall-øvelsen er også mye bedre enn knebøy fordi det blir mindre belastning på korsryggen. Trener lår, legger og veldig rumpe!

3. Tricep dips.

Med hendene plassert bak deg i skuldervidde og med fingerne inn mot kroppen. Plasser bena ut foran deg med en liten bøy i knærne. Senk deg sakte ned ute at albuene får komme ut til siden. Hev deg så opp igjen i startposisjon. Dette trener tricep muskelen din. (bakside armer) Du kan godt veksle denne med litt trappeløp om du har noen trappetrinn foran dag. Husk du trenger ikke mange!

Trappeløp er en god kardio øvelse om den blir gjort over tid eller i spurt intervaller. Men er også god for trening av rumpe og ben.  Hold det gående i 30 sekunder før du veksler med Tricep dips. Gjenta 3 ganger og fullfør gjerne med 3x 1 minutt trappeløp.

Det å trene ute er utrolig godt for både kropp og sjel. Lykke til med treningen!

 

Produkter til trening:

Innhold: 180 tabletter
Merke: Sunkost Kosttilskudd
Behov: Benbygning, Energi, Trening
kr 279
Merke: Proteinfabrikken
Behov: Trening
Innhold: 20 tabletter
kr 79
Merke: Proteinfabrikken
Behov: Trening
Innhold: 500 gr
kr 199
Innhold: 1 kilo
Merke: Proteinfabrikken
Behov: Trening
kr 349
Innhold: 270 tabletter
Merke: Pharma Nord
Behov: Benbygning, Energi, Immunforsvar, Kvinne, Mann, Muskler, Restitusjon, Trening
kr 599
Innhold: 1 kilo
Merke: Proteinfabrikken
Behov: Trening
kr 349