Solaray Kelp

Innhold: 90 tabletter
Varekode: 20723
179,-
Velg å bestille på nett eller hente i butikk:
Utsolgt i nettbutikken
179,-
Utsolgt i nettbutikken
SKU
20723
Utsolgt i nettbutikken
SKU
20723
 • Vi spanderer frakt over 199,-
 • Klikk & Hent i 100 butikker
 • Frakt: 2-4 virkedager
 • Alltid gode tilbud
Innhold: 90 tabletter
Varekode: 20723

Naturlig kilde til jod

Solaray Kelp inneholder kelp fra Island. Naturlig rik på jod. Bidrar til normal produksjon av skjoldbruskhormoner og skjoldbruskkjertelens normale funksjon (stoffskiftet).
Merk at vi for øyeblikket har noe forlenget leveringstid på dette produktet
Kelp er en naturlig kilde til jod
Små tabletter, lette å svelge

Product description:

Solaray Kelp er et naturlig jod-tilskudd. Jod bidrar til normal produksjon av skjoldbruskhormoner og skjoldbruskkjertelens funksjon. Hormonet tyroksin, som regulerer stoffskiftet, produseres av skjoldbruskkjertelen. Jod bidrar til normal kognitiv funksjon som innlæringsevne og hukommelse, og er i tillegg viktig for kroppens energiomsetning (forbrenning). Jod bidrar også til å opprettholde normal hud og et normalt fungerende nervesystem. Kelp, på norsk kalt tare, er store brunalger som vokser langs kystlinjer hvor vannet er rikt på mineraler. Kelp er naturlig rik på mineralet jod. Det finnes over 1500 arter brunalger i verden. I Solaray Kelp blir det brukt kelp fra Nord-Atlanteren utenfor Island.
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Produktegenskaper og innhold
 • Bruksområde : For stoffskiftet.

 • Innhold per anbefalt døgndose :

  % av RI*1 tabletter% av RI*
  Jod (µg)225150
  Kelp (Laminaria spp.) (mg)45

  *RI = Referanseinntak

 • Merk : Dette produktet er et kosttilskudd med jod. Kosttilskudd er ment for opprettholdelse av normale mengder jod i kroppen og må ikke forveksles med høydoserte jodtabletter ment for beredskap/beskyttelse ved atomulykker og forurensning med radioaktivt jod. Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Kosttilskudd skal ikke erstatte en variert kost og en sunn livsstil. Oppbevares utilgjengelig for barn. Informer legen din om bruk av produktet hvis du er under medisinsk behandling.
  Skal ikke benyttes av barn under 11 år, gravide eller ammende. Unngå ved høyt stoffskifte/forstyrrelser i skjoldbruskkjertelen eller ved overfølsomhet for jod. Unngå ved litiumbehandling. Skal ikke brukes sammen med stoffskiftemedisiner uten i samråd med lege. Benyttes kun i samråd med lege ved bruk av blodfortynnende medikamenter. Ved bruk av medikamenter, konsulter lege før bruk.

 • Oppbevaring : Oppbevares tørt i romtemperatur.

 • Ingredienser : Fortykningsmiddel (mikrokrystallinsk cellulose), kelp (Laminaria spp.), antiklumpemiddel (vegetabilske fettsyrer), overflatebehandlingsmiddel (hydroksypropylmetylcellulose, hydroksypropylcellulose, polyetylenglykol).

Anmeldelser

Fikk du svar på det du lurte på?

Merk at du ikke får svar på denne henvendelsen. Har du spørsmål om dette produktet må du kontakte vår kundeservice.