Sommertilbud hos Sunkost

Sommertilbud hos Sunkost!

Vi starter sommeren med kampanjetilbud på flere produkter som kan komme godt med i ferien! Kom gjerne innom en Sunkostbutikk for veiledning, vi hjelper deg gjerne! Kampanjeperioden varer fra 04. juli til og med 23. juli.

Få et sunt og fyldig hår

Hair Volume hjelper til med å opprettholde normal hårvekst og fylde. Inneholder eple, hirse, kjerringrokk, bukkehornkløver, biotin, sink og kobber. Kobber bidrar til normal pigmentering av håret. Biotin og sink bidrar til å vedlikehol­ de et normalt hår. Kun 1 tablett daglig.

Innhold: 90 tabletter
Merke: New Nordic
Behov: Hud, hår og negler
kr 645
Innhold: 30 tabletter
Merke: New Nordic
Behov: Hud, hår og negler
kr 273

Skjønnhet innenfra

Kosttilskudd for vakker hud, glansfullt hår og vitale negler. Inneholder Vitamin­ A, sink og biotin som bidrar til normal hud og normalt hår. Sink bidrar til normale negler. Inneholder også 5000 mg marint kollagen.

Innhold: 30 stk
Merke: Jabushe
Behov: Hud, hår og negler
kr 399

Organisk hud og hårpleie

Dead Sea Spa Magic serien kjennetegnes som svært effektive produkter og skånsom­ me mot hud og hår. De kan derfor benyttes av alle, også av de som har problemhud eller sensitiv hudtype. Samtlige produkter er parabenfrie og allergenvennlige.

Merke: DSM
Innhold: 330 ml
kr 269
Merke: DSM
Innhold: 75 ml
kr 199
Merke: DSM
Innhold: 500 gr
kr 309
Merke: DSM
Innhold: 350 ml
kr 209
Merke: DSM
Innhold: 75 ml
kr 209
Merke: DSM
Innhold: 350 ml
kr 209
Merke: DSM
Innhold: 150 ml
kr 279
Merke: DSM
Innhold: 75 ml
kr 209

Kan hjelpe ved lett blærekatar

Med en kombinasjon av tranebær og buchu som gir ekstra god effekt. Inneholder kvalitetsgaranterte og laboratoriekontroller­ te ingredienser. Cran­Max kan brukes både akutt og forebyggende.

Merke: Natures Sunshine
Behov: Urinveier
Innhold: 100 kapsler
kr 309

Skjønnhet og velvære kommer innenfra

Efamol regnes som det orginale nattlysolje­ tilskuddet og inneholder inntil 33% mer GLA enn konkurrenter. Efamol inneholder også vitamin E som har gunstig effekt på huden. Efamol Nattlysolje har dokumentert effekt både på normal og tørr/irritert hud.

Innhold: 120 kapsler
Merke: Øvrige varer
kr 449

Ofte oppe om natten?

Prostasan er et dvergpalmeekstrakt som er fremstilt av økologiske dvergpalmefrukter som kan hjelpe mot hyppig vannlatingsbehov om natten for mannen. Kun 1 kapsel daglig.

Merke: A Vogel
Innhold: 90 tabletter
Behov: Mann, Urinveier
kr 659
Merke: A Vogel
Innhold: 30 tabletter
Behov: Mann, Urinveier
kr 309

Tørre slimhinner?

Membrasin inneholder en patentert ekstrakt (SBA 24) av tindvedbær med omega­7, samt vitamin E og betakaroten (vitamin A) som bidrar til å opprettholde normal funksjon i slimhinner og hud.

Innhold: 120 kapsler
Merke: Membrasin
Behov: Syn
kr 629
Innhold: 60 kapsler
Merke: Membrasin
kr 403

Hyppig vannlating?

Problemer med hyppig vannlating og tøm­ ming av blæren er et normalt problem hos voksnemenn.Deflestemennover50haret økt vannlatingsbehov og spesielt om natten. Prostamax inneholder en unik kombinasjon av amerikansk dvergpalme, nesle, gresskar ogsink.Neslekanstøttedvergpalmensfunk­ sjon ved at den tradisjonelt har vært brukt som et lett vanndrivende middel. Gresskarfrø har også tradisjonelt vært brukt mot hyppig vannlating og sink er med på å opprettholde normaletestosteronnivåer.

Merke: Natures Sunshine
Behov: Urinveier
Innhold: 60 kapsler
kr 291

Bli kvitt overgangsplagene

Femarelle gir effekt på 7 av 10 kvinner i løpet av en uke. Femarelle virker på de fleste plagene som f.eks. hetetokter, humør/hormon­ svingninger, søvn, benhelse og tørre slimhinner. Et av markedets beste dokumenterte kosttilskudd, 17 studier på effekt og trygghet i internasjonalt anerkjente legetidsskrifter.
– Er trygg i bruk. Trygg i forhold til blodpropp og for brystkreftopererte. Påvirker ikke stoffskiftet eller blodets hormonprofil, og gir ikke cellevekst i eggstokker og livmor.

Behov: Kvinne, Overgangsalder, PMS & Graviditet
Innhold: 56 kapsler
Merke: Femarelle
kr 365

Eksklusivt tilbud *kun i butikk

Økologisk supermatserie!

Økologisk supermatserie som består av ulike nøtter, bær, frø og pulver. Perfekt
i matlaging, salater, smoothie, i snack­ blandingen eller som mellommåltid når du er litt småsulten. En sunn nytelse!

 

FINN BUTIKK

Økologisk grønnsakschips!

Deilig sprø og svært smakfull! GO PURE Vegetable Chips er 100% økologisk rot­ fruktchips av pastinakk, rødbeter, gulrot og søtpotet! Denne herligheten får du kun hos Sunkost.

 

FINN BUTIKK

Økologisk energibarer!

Taste of Nature består kun av frø, frukt og nøtter. Barene er søtet med agavesirup. Lett fordøyelige, knasende gode og med et lekkert design! Finnes i 14 ulike smaker.

 

FINN BUTIKK