Sukrin melkesjokolade er en nydelig sjokolade med lavt kaloriinnhold. Sjokoladen har en fløyelsmyk konsistens, og er søtet med Sukrin og stevia, som begge er naturlige og kalorifrie søtstoffer. En plate på 40 gram inneholder kun 4 g netto karbohydrat og 160 kalorier.
Product description:
Sukrinsjokoladen smaker nydelig, og egner seg godt til smelting og bruk i kaker/desserter.
Ingredienser :
Innhold Søtstoff: erythritol (Sukrin), kakaosmør, inulin, melkepulver, kakaomasse, vanilje, emulgator: solsikkelecithin, søtstoff: steviolglykosider. Minst 35 % kakao. Inneholder naturlig forekommende sukkerarter. Kan inneholde spor av mandler og hasselnøtter.
SKU :
32905
Brukeranmeldelser
Lagerstatus i butikker
product
https://sunkost.no/sukrin-melkesjokolade2003Sukrin Melkesjokoladehttps://sunkost.no/pub/media/catalog/product/S/u/SukrinMilkChocolate_EN_NOR_WEB.jpg3333NOKInStock/Sunn Snacks/Sjokolade/Sunn SnacksSukrin melkesjokolade er en nydelig sjokolade med lavt kaloriinnhold. Sjokoladen har en fløyelsmyk konsistens, og er søtet med Sukrin og stevia, som begge er naturlige og kalorifrie søtstoffer. En plate på 40 gram inneholder kun 4 g netto karbohydrat og 160 kalorier. Sukrinsjokoladen smaker nydelig, og egner seg godt til smelting og bruk i kaker/desserter.00add-to-cartFunksjonell MatSukrin-sjokolade med fløyelsmyk konsistensUten tilsatt sukkerInnhold Søtstoff: erythritol (Sukrin), kakaosmør, inulin, melkepulver, kakaomasse, vanilje, emulgator: solsikkelecithin, søtstoff: steviolglykosider. Minst 35 % kakao. Inneholder naturlig forekommende sukkerarter. Kan inneholde spor av mandler og hasselnøtter.<p style="margin-bottom:5px;"><strong>Næringsinnhold per 100g:</strong></p><table class="tableizer-table" style="border-top:none;margin-bottom:5px;"><tbody><tr class="data"><td>Energi(kj/kcal)</td><td style="border-right:none;">399 kcal</td><td></td></tr><tr class="data"><td>Fett</td><td style="border-right:none;">33 g</td><td></td></tr><tr><td class="uthevet" colspan="3">Hvorav:</td></tr><tr class="data"><td>– mettede fettsyrer</td><td style="border-right:none;">20 g</td><td></td></tr><tr class="data"><td>Karbohydrater</td><td style="border-right:none;">37 g</td><td></td></tr><tr><td class="uthevet" colspan="3">Hvorav:</td></tr><tr class="data"><td>– sukkerarter</td><td style="border-right:none;">8 g</td><td></td></tr><tr class="data"><td>– polyoler</td><td style="border-right:none;">27 g</td><td></td></tr><tr class="data"><td>Kostfiber</td><td style="border-right:none;">20 g</td><td></td></tr><tr class="data"><td>Protein</td><td style="border-right:none;">7 g</td><td></td></tr><tr class="data"><td>Salt</td><td style="border-right:none;">0,3 g</td><td></td></tr></tbody></table><p style="font-size:smaller;"><i>*RI = Referanseinntak</i></p>40gr