Manna Glutenfri Bakeblanding Halvgrov
- Vi spanderer frakt over 199,-
- Klikk & Hent i 100 butikker
- Frakt: 2-4 virkedager
- Alltid gode tilbud
Glutenfri og økologisk bakeblanding
Manna Glutenfri Bakeblanding Halvgrov er en halvgrov bakeblanding. Økologisk og glutenfri.
Product description:
Egner seg til å lage vafler, bake rundstykker og mer.
-
Fritt for : Glutenfri
-
Sertifiseringer : Vegansk, Økologisk
-
Tips :
Slik lager du frokostvafler med blandingen: Du trenger: 1 pakke Manna Glutenfri Bakeblanding Halvgrov, 4-6 egg, 1 ts havsalt, 100 g smeltet smør, 4 ss rapsolje, 1 liter lettmelk, evt. rismelk. Slik gjør du: Bruk blandingen slik den er eller kjør den i hurtigmikser slik at frøene blir knust. Bland egg, salt, smeltet smør og melk og bland godt i hurtigmikseren. Vend det tørre i melkeblandingen og la røren få svelle i minst 30 minutter (helst over natten i 6-12 timer). Sett vaffeljernet på middels temperatur. Bruk rapsolje i stekingen. Det er viktig at vaflene gjennomstekes i 2- 3 minutter. Serveres med frukt, syltetøy eller brunost.
-
Merk :
-
Oppbevaring : Oppbevares tørt, mørkt og ikke over romtemperatur.
-
Næringsinnhold : Næringsinnhold per 100g:
Energi(kj/kcal) 1760/419 Fett 15,3 g Hvorav - Mettede fettsyrer 2,9 g Karbohydrater 50,1 g Hvorav - sukkerarter 1,3 g Kostfiber 6 g Protein 17,2 g Salt 0,03 g -
Ingredienser : Quinoamel*/ -flak*, hirseflak*, risflak*, amarantmel*, gresskarkjerner*. *Økologisk. Totalt mel: 74%. Totalt frø 26%.
Oppdater adresse?
Du har oppdatert adressene dine i Vipps siden ditt siste besøk. Skal vi oppdatere adressene vi har lagret om deg?
Slik lager du frokostvafler med blandingen: Du trenger: 1 pakke Manna Glutenfri Bakeblanding Halvgrov, 4-6 egg, 1 ts havsalt, 100 g smeltet smør, 4 ss rapsolje, 1 liter lettmelk, evt. rismelk. Slik gjør du: Bruk blandingen slik den er eller kjør den i hurtigmikser slik at frøene blir knust. Bland egg, salt, smeltet smør og melk og bland godt i hurtigmikseren. Vend det tørre i melkeblandingen og la røren få svelle i minst 30 minutter (helst over natten i 6-12 timer). Sett vaffeljernet på middels temperatur. Bruk rapsolje i stekingen. Det er viktig at vaflene gjennomstekes i 2- 3 minutter. Serveres med frukt, syltetøy eller brunost.
Oppbevares tørt, mørkt og ikke over romtemperatur. Quinoamel*/ -flak*, hirseflak*, risflak*, amarantmel*, gresskarkjerner*. *Økologisk. Totalt mel: 74%. Totalt frø 26%. eksternt selskap
Energi(kj/kcal) | 1760/419 |
Fett | 15,3 g |
Hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 2,9 g |
Karbohydrater | 50,1 g |
Hvorav | |
- sukkerarter | 1,3 g |
Kostfiber | 6 g |
Protein | 17,2 g |
Salt | 0,03 g |