Manna Linfrø har en nøtteaktig smak. Linfrø brukes som regel på toppen av brød eller i annet bakverk, eller i grøt og müsli. De har et høyt innhold av omega-3 og kostfiber.
Høyt innhold av omega-3
Linfrø inneholder mye kostfiber
Egnet i bakst for mer smak og mer fiber
Product description:
Linfrø kan gi brødbaksten din mer smak og fiber. Linfrø er svært rike på kostfiber og omega-3. De er også rike på folat, kalsium, kalium, magnesium, og noe jern. Men for å kunne gjøre nytte av dem må du knuse linfrøene, fordi kroppen ikke er i stand til å fordøye frøene hele.
Bruksområde :
Linfrø brukes i bakverk, grøt og müsli. Bland gjerne linfrø inn i deigen til hjemmelagde knekkebrød.
Innhold per anbefalt døgndose :
Merk :
Næringsinnhold :Næringsinnhold per 100ml:
Ingredienser :
Linfrø*. *Økologisk.
Anmeldelser
Lagerstatus i butikker
Oppdater adresse?
Du har oppdatert adressene dine i Vipps siden ditt siste besøk. Skal vi oppdatere adressene vi har lagret om deg?
product
https://sunkost.no/manna-linfro3636Manna Linfrøhttps://sunkost.no//media/catalog/product/s/u/sunkost_7940_20-_20Linfr_C3_B8_2C_C2_A0300_C2_A0g_2C_20_C3_B8kologisk_2C_C2_A0Manna_20_20jpg_1_1.jpg5959NOKInStock/Sunn Mat/Sunn Mat/Frø & Kjerner/Kampanjer/Medlemstilbud172086150Manna Linfrø har en nøtteaktig smak. Linfrø brukes som regel på toppen av brød eller i annet bakverk, eller i grøt og müsli. De har et høyt innhold av omega-3 og kostfiber. Linfrø kan gi brødbaksten din mer smak og fiber. Linfrø er svært rike på kostfiber og omega-3. De er også rike på folat, kalsium, kalium, magnesium, og noe jern. Men for å kunne gjøre nytte av dem må du knuse linfrøene, fordi kroppen ikke er i stand til å fordøye frøene hele.Manna00https://sunkost.no//media/catalog/product/s/u/sunkost_7940_20-_20Linfr_C3_B8_2C_C2_A0300_C2_A0g_2C_20_C3_B8kologisk_2C_C2_A0Manna_20_20jpg_1.jpg7090016035632add-to-cartMannaØkologiske linfrøHøyt innhold av omega-3Linfrø inneholder mye kostfiberEgnet i bakst for mer smak og mer fiberLinfrøØkologiskLinfrø brukes i bakverk, grøt og müsli. Bland gjerne linfrø inn i deigen til hjemmelagde knekkebrød.