Frøken Holms Melkefrie Sjokoladeknapper er melkefrie sjokoladeknapper med redusert karbohydratinnhold. De er også glutenfrie og nøttefrie. Til å lage konfekt og til kakao - eller spis som snacks.
Melkefrie, glutenfrie og nøttefrie
Redusert karbohydratinnhold
Til konfekt og kakao
Product description:
Små sjokoladeknapper som gjør det enkelt å smelte dem over vannbad, til for eksempel dypping av konfekt og andre ting. Nydelig i litt varm melk eller et plantebasert alternativ, eller bare som snacks. Dette er den mørke varianten, vi har også lys og hvit. Denne mørke varianten er melkefri.
Du har oppdatert adressene dine i Vipps siden ditt siste besøk. Skal vi oppdatere adressene vi har lagret om deg?
product
https://sunkost.no/froken-holms-melkefrie-sjokoladeknapper6976Frøken Holms Melkefrie Sjokoladeknapperhttps://sunkost.no//media/catalog/product/n/y/nyeste_20fr_c3_b8ken_20holm_20sjokoladeknapper_20mindre__7307__hd67e55f0.jpg189189NOKOutOfStock/Behov/Lite Karbohydrater/Sunn Mat/Sunn Snacks/Sunn Mat/Bakemiks/Sunn Mat/Bakemiks/Kakemiks/Sunn Mat/Kakaoprodukter/Sunn Snacks/Sjokolade/Kampanjer/Jul/Ingredienser til julebakst614817632002022142556164Frøken Holms Melkefrie Sjokoladeknapper er melkefrie sjokoladeknapper med redusert karbohydratinnhold. De er også glutenfrie og nøttefrie. Til å lage konfekt og til kakao - eller spis som snacks. Små sjokoladeknapper som gjør det enkelt å smelte dem over vannbad, til for eksempel dypping av konfekt og andre ting. Nydelig i litt varm melk eller et plantebasert alternativ, eller bare som snacks. Dette er den mørke varianten, vi har også lys og hvit. Denne mørke varianten er melkefri.Frøken Holm007090060850090add-to-cartFrøken HolmSjokoladeknapper med redusert karbohydratinnholdMelkefrie, glutenfrie og nøttefrieRedusert karbohydratinnholdTil konfekt og kakaoGlutenfriInneholder søtningsstoff, Uten tilsatt sukkerSjokoladen er forhåndstemperert og perfekt for smelting og dypping av konfekt.Tips: Smelt sjokoladen med lik mengde fløte eller et plantebasert alternativ, og du har verdens beste glasur til sjokoladekake. Oppbevares tørt i romtemperatur. Holdbar i 1 år fra produksjonsdato.Kakaomasse (55% kakaoinnhold), kakaosmør, kokosolje, inulin fra sikorirot, yaconsirup, erytrithol, sorbitol, steviolglykosider, solsikkelecitin, vanilje, salt.eksternt selskap