Akasiehonning har en mild blomstersmak og er lavere sukroseinnhold.
Laget av honning fra Bulgaria og Romania.
Akasiehonningen holder seg flytende lengre enn vanlig honning.
Product description:
Akasiehonning kommer fra bier som samler inn honning fra trær fra Akasieslekten. Disse trærne stammer fra Afrika, men vokser nå over hele verden. Akasiehonningen har en mild blomstersmak som kan variere alt etter hvor i verden den kommer fra.
Den har et høyt fruktosenivå og et lavere sukroseinnhold. Derfor er den ofte foretrukket av diabetikere.
Ingredienser :
Akasiehonning*.
* - fra sertifisert økologisk landbruk.
SKU :
71290
Brukeranmeldelser
Lagerstatus i butikker
product
https://sunkost.no/jakobsens-akasiehonning1290Jakobsens Akasiehonninghttps://sunkost.no/pub/media/catalog/product/a/k/akasiehonning.jpg169169NOKInStock/Sunn Mat/Sunn Mat/Honning & SirupLaget av honning fra Bulgaria og Romania. Akasiehonning kommer fra bier som samler inn honning fra trær fra Akasieslekten. Disse trærne stammer fra Afrika, men vokser nå over hele verden. Akasiehonningen har en mild blomstersmak som kan variere alt etter hvor i verden den kommer fra.
Den har et høyt fruktosenivå og et lavere sukroseinnhold. Derfor er den ofte foretrukket av diabetikere.00add-to-cartJacobsensAkasiehonning har en mild blomstersmak og er lavere sukroseinnhold.Akasiehonningen holder seg flytende lengre enn vanlig honning.ØkologiskAkasiehonning*.
* - fra sertifisert økologisk landbruk.<p style="margin-bottom:5px;"><strong>Næringsinnhold per 100g:</strong></p><table class="tableizer-table" style="border-top:none;margin-bottom:5px;"><tbody><tr class="data"><td>Energi(kj/kcal)</td><td style="border-right:none;">1420 kJ/340 kcal</td><td></td></tr><tr class="data"><td>Fett</td><td style="border-right:none;">0,0 g</td><td></td></tr><tr><td class="uthevet" colspan="3">Hvorav:</td></tr><tr class="data"><td>– mettede fettsyrer</td><td style="border-right:none;">0,0 g</td><td></td></tr><tr class="data"><td>Karbohydrater</td><td style="border-right:none;">83,0 g</td><td></td></tr><tr><td class="uthevet" colspan="3">Hvorav:</td></tr><tr class="data"><td>– sukkerarter</td><td style="border-right:none;">83,0 g</td><td></td></tr><tr class="data"><td>Protein</td><td style="border-right:none;">0,0 g</td><td></td></tr><tr class="data"><td>Salt</td><td style="border-right:none;">0,0 g</td><td></td></tr></tbody></table><p style="font-size:smaller;"><i>*RI = Referanseinntak</i></p>350gr