Ceylon kanel er den ekte kanelen. Søt aroma og pikant krydret smak. Duft av sitrus, appelsin og sitron.
Ceylon kanel er det vi kaller ekte kanel.
Ceylon-kanel har et høyt innhold av antioksidanter og mineralet mangan.
Kanel kan bidra til å stabiliserer blodsukkeret og bedre fordøyelsen. Den har virus-, sopp- og bakteriehemmende stoffer som er bra mot infeksjoner.
Product description:
Ceylon kanel er det vi kaller ekte kanel. Den kommer fra Sri Lanka, Madagaskar og Vietnam. Den har en søt og god aroma av sitrus, appelsin og sitron, mens smaken er litt mer pikant krydret.
Cassia-kanelen er den du finner normalt finner i krydderhylla til matbutikken din. Det er en billigere kanel som kommer fra Vietnam og Indonesia.
Den inneholder mye kumarin som kan være farlig for leveren om du spiser for mye av den. En halv teskje daglig regnes som for mye. Ceylon-kanelen kan du knuse lett mellom fingrene dine. Pulveret blir nesten som melis.
BRUK
Brukes på grøten, i bakverk, i en drikk, i syltetøy, på desserter og i enkelte middagsretter.
VITAMINER OG MINERALER
Ceylon-kanel har et høyt innhold av antioksidanter og mineralet mangan.
Kanel kan bidra til å stabiliserer blodsukkeret og bedre fordøyelsen. Den har virus-, sopp- og bakteriehemmende stoffer som er bra mot infeksjoner.
ØKOLOGISKE FORDELER
Produsert uten ved bruk av sprøytemidler.
Bruksområde :
Brukes på grøten, i bakverk, i en drikk, i syltetøy, på desserter og i enkelte middagsretter.
Næringsinnhold :
Næringsinnhold per 100g:
Energi(kj/kcal)
1332 kJ/317 kcal
Fett
3,2 g
Hvorav:
– mettede fettsyrer
0,9 g
Karbohydrater
56,0 g
Hvorav:
– sukkerarter
55,4 g
Kostfiber
24,4 g
Protein
3,9 g
Salt
0,065 g
*RI = Referanseinntak
Ingredienser :
Ceylonkanel*.
* - fra sertifisert økologisk landbruk.
SKU :
70062
Brukeranmeldelser
Lagerstatus i butikker
product
https://sunkost.no/kanel-hel1476Kanel, helhttps://sunkost.no/pub/media/catalog/product/K/a/Kanelhelceylon2.jpg5656NOKOutOfStock/Sunn Mat/Sunn Mat/Krydder/Sunn Mat/Krydder/Søtt krydder/smakstilsetningCeylon kanel er den ekte kanelen. Søt aroma og pikant krydret smak. Duft av sitrus, appelsin og sitron. Ceylon kanel er det vi kaller ekte kanel. Den kommer fra Sri Lanka, Madagaskar og Vietnam. Den har en søt og god aroma av sitrus, appelsin og sitron, mens smaken er litt mer pikant krydret.
Cassia-kanelen er den du finner normalt finner i krydderhylla til matbutikken din. Det er en billigere kanel som kommer fra Vietnam og Indonesia.
Den inneholder mye kumarin som kan være farlig for leveren om du spiser for mye av den. En halv teskje daglig regnes som for mye. Ceylon-kanelen kan du knuse lett mellom fingrene dine. Pulveret blir nesten som melis.
BRUK
Brukes på grøten, i bakverk, i en drikk, i syltetøy, på desserter og i enkelte middagsretter.
VITAMINER OG MINERALER
Ceylon-kanel har et høyt innhold av antioksidanter og mineralet mangan.
Kanel kan bidra til å stabiliserer blodsukkeret og bedre fordøyelsen. Den har virus-, sopp- og bakteriehemmende stoffer som er bra mot infeksjoner.
ØKOLOGISKE FORDELER
Produsert uten ved bruk av sprøytemidler.00add-to-cartMannaKanel, hel, Ceylon, 40g, økologisk, Manna PremiumCeylon kanel er det vi kaller ekte kanel.Ceylon-kanel har et høyt innhold av antioksidanter og mineralet mangan.Kanel kan bidra til å stabiliserer blodsukkeret og bedre fordøyelsen. Den har virus-, sopp- og bakteriehemmende stoffer som er bra mot infeksjoner.Brukes på grøten, i bakverk, i en drikk, i syltetøy, på desserter og i enkelte middagsretter.Ceylonkanel*.
* - fra sertifisert økologisk landbruk.<p style="margin-bottom:5px;"><strong>Næringsinnhold per 100g:</strong></p><table class="tableizer-table" style="border-top:none;margin-bottom:5px;"><tbody><tr class="data"><td>Energi(kj/kcal)</td><td style="border-right:none;">1332 kJ/317 kcal</td><td></td></tr><tr class="data"><td>Fett</td><td style="border-right:none;">3,2 g</td><td></td></tr><tr><td class="uthevet" colspan="3">Hvorav:</td></tr><tr class="data"><td>– mettede fettsyrer</td><td style="border-right:none;">0,9 g</td><td></td></tr><tr class="data"><td>Karbohydrater</td><td style="border-right:none;">56,0 g</td><td></td></tr><tr><td class="uthevet" colspan="3">Hvorav:</td></tr><tr class="data"><td>– sukkerarter</td><td style="border-right:none;">55,4 g</td><td></td></tr><tr class="data"><td>Kostfiber</td><td style="border-right:none;">24,4 g</td><td></td></tr><tr class="data"><td>Protein</td><td style="border-right:none;">3,9 g</td><td></td></tr><tr class="data"><td>Salt</td><td style="border-right:none;">0,065 g</td><td></td></tr></tbody></table><p style="font-size:smaller;"><i>*RI = Referanseinntak</i></p>