Manna Røde kidneybønner er fulle av proteiner, antioksidanter, fiber og jern. Bønnene er en av hovedingrediensene i gryteretten chili con carne.
God kilde til protein og kostfiber
Inneholder vitaminer og mineraler
Bruk i supper, salater, stuing, gryteretter eller i ris og couscous
Product description:
Kidneybønner er en god kilde til protein, kostfiber og vitaminer og mineraler, for eksempel molybden, folat, jern, kobber, mangan, kalium, vitamin K1 og fosfor. Bønner passer godt til supper, salater, stuing og gryteretter, samt i risen eller couscousen.
Bruksområde :
Bløtlegges før bruk, gjerne natten over (10-12 timer). Vannet skal ikke brukes. Utvannede bønner skylles og legges i kaldt vann når de skal kokes. Beregn dobbelt så mye vann som bønner. Volumet på tørkede bønner dobler seg ved bløtlegging.
Merk :
Oppbevaring :
Oppbevares tørt og kjølig.
Næringsinnhold :Næringsinnhold per 100g:
Energi(kj/kcal)
1155/276
Fett
0,3 g
Hvorav
- Mettede fettsyrer
0,1 g
Karbohydrater
28,8 g
Hvorav
- sukkerarter
2,2 g
Kostfiber
28,1 g
Protein
25,5 g
Salt
0,06 g
Ingredienser :
Røde kidneybønner*. *Økologisk.
Anmeldelser
Lagerstatus i butikker
Oppdater adresse?
Du har oppdatert adressene dine i Vipps siden ditt siste besøk. Skal vi oppdatere adressene vi har lagret om deg?
product
https://sunkost.no/manna-rode-kidneybonner5958Manna Røde kidneybønnerhttps://sunkost.no//media/catalog/product/m/a/manna_207983_20-_20r_c3_b8de_c2_a0kidneyb_c3_b8nner_2c_d66ae15f5f__4734__hd67e55f0_2.jpg7979NOKInStock/Sunn Mat/Sunn Mat/Bønner & Linser/Behov/Økologisk mat172056169Manna Røde kidneybønner er fulle av proteiner, antioksidanter, fiber og jern. Bønnene er en av hovedingrediensene i gryteretten chili con carne. Kidneybønner er en god kilde til protein, kostfiber og vitaminer og mineraler, for eksempel molybden, folat, jern, kobber, mangan, kalium, vitamin K1 og fosfor. Bønner passer godt til supper, salater, stuing og gryteretter, samt i risen eller couscousen.Manna007090016035694add-to-cartMannaØkologiske røde kidneybønnerGod kilde til protein og kostfiberInneholder vitaminer og mineralerBruk i supper, salater, stuing, gryteretter eller i ris og couscousØkologiskBløtlegges før bruk, gjerne natten over (10-12 timer). Vannet skal ikke brukes. Utvannede bønner skylles og legges i kaldt vann når de skal kokes. Beregn dobbelt så mye vann som bønner. Volumet på tørkede bønner dobler seg ved bløtlegging. Oppbevares tørt og kjølig.Røde kidneybønner*. *Økologisk.eksternt selskap