Manna Solsikkekjerner er næringsrike og sunne solsikkefrø. God nøtteaktig smak. Brukes i matretter og som snacks.
Rike på vitamin E, B1, B6, B2, niacin og folat
Inneholder mye omega-6, kostfiber og protein
Også rike på mangan, jern, kobber, magnesium og selen
Product description:
Solsikkefrø er rike på E-vitamin, B1, B6, B2, niacin og folat samt mineralene mangan, jern, kobber, magnesium og selen. De er også rike på omega-6, kostfiber og protein.
Bruksområde :
Solsikkefrø kan brukes både i bakverk og matretter, eller drysses over salaten for litt ekstra knas og smak. Kjernene kan også ristes lett i stekepannen for å fremheve den nøtteaktige smaken. Solsikkekjerner kan tilsettes bakverk som hjemmelagde brød, muffins og rundstykker. De kan også spises som herlig snacks.
Næringsinnhold :Næringsinnhold per 100ml:
Næringsinnhold per 100g:
Energi(kj/kcal)
2547 kJ/ 609 kcal
Fett
49
Hvorav:
– mettede fettsyrer
4,5
Karbohydrater
12,3
Hvorav:
– sukkerarter
2,6
Kostfiber
6,3
Protein
26,5
Salt
0,005
*RI = Referanseinntak
Ingredienser :
Solsikkekjerner*. *Økologisk.
Anmeldelser
Lagerstatus i butikker
Oppdater adresse?
Du har oppdatert adressene dine i Vipps siden ditt siste besøk. Skal vi oppdatere adressene vi har lagret om deg?
product
https://sunkost.no/manna-solsikkekjerner3635Manna Solsikkekjernerhttps://sunkost.no//media/catalog/product/7/9/7962_20-_20Solsikkekjerner_2C_C2_A0500_C2_A0g_2C_C2_A0_C3_B8kologisk_2C_20Manna_20jpg.jpg7979NOKInStock/Sunn Mat/Sunn Mat/Frø & Kjerner/Behov/Økologisk mat172086169Manna Solsikkekjerner er næringsrike og sunne solsikkefrø. God nøtteaktig smak. Brukes i matretter og som snacks. Solsikkefrø er rike på E-vitamin, B1, B6, B2, niacin og folat samt mineralene mangan, jern, kobber, magnesium og selen. De er også rike på omega-6, kostfiber og protein.Manna007090016036714add-to-cartMannaØkologiske solsikkekjernerRike på vitamin E, B1, B6, B2, niacin og folatInneholder mye omega-6, kostfiber og proteinOgså rike på mangan, jern, kobber, magnesium og selenØkologiskSolsikkefrø kan brukes både i bakverk og matretter, eller drysses over salaten for litt ekstra knas og smak. Kjernene kan også ristes lett i stekepannen for å fremheve den nøtteaktige smaken. Solsikkekjerner kan tilsettes bakverk som hjemmelagde brød, muffins og rundstykker. De kan også spises som herlig snacks.Solsikkekjerner*. *Økologisk.