Økologisk quinoa er supersunn økologisk quinoa. Har en delikat nøtteaktig smak. Kan brukes i nesten all matlaging.
Manna Quinoa
Regnes som en av verdens sunneste matvarer
Vokser i fjellene i Sør-Amerika
Glutenfritt alternativ
Product description:
Quinoa regnes som en av verdens sunneste matvarer og kan brukes i nesten all matlaging. Planten vokser i fjellene i Sør-Amerika. Under inkatiden ble frøene regnet som hellige.
Naturlig glutenfri. Quinoa brukes for eksempel til middagsretter istedenfor ris, i salater, i burgere, i kjeks og annet bakverk.
Bruksområde :
Slik tilbereder du Manna Quinoa: Bruk 1 dl quinoa og 2 dl kaldt vann. Skyll quinoafrøene i kaldt vann i en sikt. Kok quinoaen i vannet i en gryte under lokk ved svak varme i 8 minutter. Ta gryten av varmen, vend salt i, og la gryten stå med lokk i 10 minutter, gjerne lengre, så alt vannet blir sugd opp og frøene blir bløte. Koketiden kan variere alt etter hvor lenge quinoaen har blitt lagret. Det er liten forskjell når det gjelder de ulike typene. Kok gjerne sorte quinoa litt lengre enn hvite, og røde midt i mellom de to. Sjekk vann og teksturen av kornene i noen minutter før slutten av det foreslåtte koketiden. Dersom quinoaen er slik du liker den, tøm av vannet. Hvis ikke, kok litt lenger, og skyll den med mer vann eller buljong etter behov. Hvis du har noen ekstra minutter, la det dampe litt med lokket på – dette øker frøenes volum. Quinoa utvider seg flere ganger ved tilberedning.
Merk :
Oppbevaring :
Oppbevares ved romtemperatur.
Ingredienser :
Quinoa*. *Økologisk.
Anmeldelser
Lagerstatus i butikker
Oppdater adresse?
Du har oppdatert adressene dine i Vipps siden ditt siste besøk. Skal vi oppdatere adressene vi har lagret om deg?
product
https://sunkost.no/manna-quinoa3684Manna Quinoahttps://sunkost.no//media/catalog/product/s/u/sunkost_7964_20-_20quinoa_2c_c2_a0600_c2_a0g_2c_c2_a0__83648decd9__4731__h62090134.jpg105105NOKInStock/Sunn Mat/Sunn Mat/Mel, korn og gryn/Behov/Økologisk mat172216169Manna Quinoa Quinoa regnes som en av verdens sunneste matvarer og kan brukes i nesten all matlaging. Planten vokser i fjellene i Sør-Amerika. Under inkatiden ble frøene regnet som hellige.
Naturlig glutenfri. Quinoa brukes for eksempel til middagsretter istedenfor ris, i salater, i burgere, i kjeks og annet bakverk.Manna00add-to-cartMannaØkologisk quinoa er supersunn økologisk quinoa. Har en delikat nøtteaktig smak. Kan brukes i nesten all matlaging.Regnes som en av verdens sunneste matvarerVokser i fjellene i Sør-AmerikaGlutenfritt alternativSlik tilbereder du Manna Quinoa: Bruk 1 dl quinoa og 2 dl kaldt vann. Skyll quinoafrøene i kaldt vann i en sikt. Kok quinoaen i vannet i en gryte under lokk ved svak varme i 8 minutter. Ta gryten av varmen, vend salt i, og la gryten stå med lokk i 10 minutter, gjerne lengre, så alt vannet blir sugd opp og frøene blir bløte. Koketiden kan variere alt etter hvor lenge quinoaen har blitt lagret. Det er liten forskjell når det gjelder de ulike typene. Kok gjerne sorte quinoa litt lengre enn hvite, og røde midt i mellom de to. Sjekk vann og teksturen av kornene i noen minutter før slutten av det foreslåtte koketiden. Dersom quinoaen er slik du liker den, tøm av vannet. Hvis ikke, kok litt lenger, og skyll den med mer vann eller buljong etter behov. Hvis du har noen ekstra minutter, la det dampe litt med lokket på – dette øker frøenes volum. Quinoa utvider seg flere ganger ved tilberedning. Oppbevares ved romtemperatur.Quinoa*. *Økologisk.600gr71368
/Sunn Mat/Mel, korn og gryn22117Mel, korn og grynhttps://sunkost.no/sunn-mat/mel-korn-og-gryn13