Sheasmør Raw

Innhold: 200 gr
96,-
Velg å bestille på nett eller hente i butikk:
På lager i nettbutikken
96,-
På lager i nettbutikken
SKU
70102
På lager i nettbutikken
SKU
70102
  • Gratis frakt over 199,-
  • Frakt: 1-3 virkedager
  • Lik pris i butikk
  • Ingen tollavgift
Innhold: 200 gr

Sheasmør Raw, 200 g, økologisk, Manna

Uraffinert, filtrert og økologisk sheasmør. Et smør som brukes til hudpleie og matlaging, da spesielt i Afrikanske retter.
Tradisjonelt blir sheasmør brukt mot tørr hud, hard og ru hud, eksem, utslett, kløe, rynker, strekkmerker, solbrenthet, kløe fra innsektbitt og brennenesle, ømme muskler og som massasjeolje
Det uraffinerte sheasmør har også den høyeste konsentrasjonen av antioksidanter.
RAW sheasmør gir litt naturlig UV beskyttelse og er en utmerket fuktighetskrem.

Product description:

Sheasmør utvinnes fra nøttene til sheatreet som vokser i Afrika. Det er kjent for sine mange gode egenskaper, spesielt ved behandling av hud. Det uraffinerte sheasmøret blir bare skilt ut ved hjelp av vann eller en mekanisk prosess. Dette smøret er det rikeste når det gjelder næringsinnhold og brukes også ved matlaging. RAW sheasmør har en lysegul farge og en naturlig lukt som kan beskrives som noe røykaktig eller nutty. Det uraffinerte sheasmør har også den høyeste konsentrasjonen av antioksidanter. Det gir litt naturlig UV beskyttelse og er en utmerket fuktighetskrem. Av og til kan sheasmøret oppleves kornete i konsistensen. Dette kan enkelt endres ved å varme opp sheasmøret til det blir klart, for så å kjøle det raskt ned igjen (f.eks i fryseren). Da skal konsistensen bli normal igjen. Økologisk. BRUK Smøret blir brukt i kosmetikk og passer godt til behandling av huden. Det brukes også i matlaging, spesielt i Afrikanske retter. Tradisjonelt blir sheasmør brukt mot tørr hud, hard og ru hud, eksem, utslett, kløe, rynker, strekkmerker, solbrenthet, kløe fra innsektbitt og brennenesle, ømme muskler og som massasjeolje og babykrem. Personer som har latex-allergi og atopisk eksem bør først bruke små mengder for å se om de reagerer på smøret. VITAMINER OG MINERALER Sheasmør er rikt på vitamin A, E og F. Det er vitenskapelig bevist at uraffinert sheasmør holder huden myk og glatt, samt at det kan virke betennesedempende og fornyende på huden. ØKOLOGISKE FORDELER Produktet er produsert uten ved hjelp av sprøytemidler eller kunstgjøsel. Det inneholder ingen kunstige smak- og konserveringsmidler. Sheanøttene blir høstet for hånd og blir behandlet i en kjemikaliefri filtreringsprosess.
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Produktegenskaper og innhold
  • Bruksområde : Smøret blir brukt i kosmetikk og passer godt til behandling av huden. Det brukes også i matlaging, spesielt i Afrikanske retter.Tradisjonelt blir sheasmør brukt mot tørr hud, hard og ru hud, eksem, utslett, kløe, rynker, strekkmerker, solbrenthet, kløe fra innsektbitt og brennenesle, ømme muskler og som massasjeolje og babykrem.

  • Tips : Personer som har latex-allergi og atopisk eksem bør først bruke små mengder for å se om de reagerer på smøret. Av og til kan sheasmøret oppleves kornete i konsistensen. Dette kan enkelt endres ved å varme opp sheasmøret til det blir klart, for så å kjøle det raskt ned igjen (f.eks i fryseren).Da skal konsistensen bli normal igjen.

  • Næringsinnhold : Næringsinnhold per 100ml:

    Energi(kj/kcal)3700 kJ/900 kcal
    Fett100,0 g g
    Hvorav:
    – mettede fettsyrer50,0 g g
    Karbohydrater0,0 g g
    Hvorav:
    – sukkerarter0,0 g g
    Kostfiber0,0 g g
    Protein0,0 g g
    Salt0,0 g g

  • Ingredienser : Sheasmør.

  • SKU : 70102

Anmeldelser

Fikk du svar på det du lurte på?