Et glimrende alternativ til gelatin av animalsk opprinnelse. Ekstrahert fra tang.
Agar agar er ekstrahert fra tang som er tørket i solen.
Product description:
Tangen blir vanligvis høstet av dykkere som kutter av algene direkte på havbunnen. Så tørkes tangen i solen og lagres i baller i flere år. Så blir tangen vasket og et ekstrakt blir laget ved bruk av varmt vann. Dette avkjøles, geleres og konsentreres videre ved mekanisk trykk og kokes. Så blir det malt til pulver og fylt på glass.
Rapunzel Naturkost er en av de ledende økologiske produksjonsbedriftene i Europa. I dag har de nærmere 500 produkter. Bedriften leverer produkter av høy kvalitet og kontrollerer nøye alle råvarene de bruker.
Rapunzel er opptatt av rettferdig handel og langsiktige kontrakter med sine råvareleverandører.
Bruksområde :
Agar agar brukes som erstatning for gelatin til fortykning i sauser, for å lage paier, kremer, glasur og i asiatiske retter.
Tips :
1 ts (2 g) tilsvarer omtrent 5 ark gelatin. Bruk en teskje for 1/2 liter væske eller til 500 g frukt. Bland agar agar kaldt slik at det ikke klumper seg. Kok i cirka 5 minutter mens du rører hele tiden. Fyll bare i pisket krem ved gelering.
Merk :
Næringsinnhold :Næringsinnhold per 100ml:
Energi(kj/kcal)
775 kJ/191 kcal
Fett
0,3 g g
Hvorav:
– mettede fettsyrer
0,3 g g
Karbohydrater
10 g g
Hvorav:
– sukkerarter
0,5 g g
Kostfiber
70 g g
Protein
2 g g
Salt
3,125 g g
Ingredienser :
Rødalger*.
* - fra sertifisert økologisk landbruk.
Produktet inneholder ingen kunstige smak- og konserveringsmidler.
Anmeldelser
Lagerstatus i butikker
Oppdater adresse?
Du har oppdatert adressene dine i Vipps siden ditt siste besøk. Skal vi oppdatere adressene vi har lagret om deg?
product
https://sunkost.no/rapunzel-agar-agar5264Rapunzel Agar Agarhttps://sunkost.no//media/catalog/product/s/u/sunkost_skjermbilde_202020-05-07_20kl._2013.15.51_1__3091__h62090134_2.png145145NOKInStock/Sunn Mat/Sunn Mat/Pålegg/Sunn Mat/Pålegg/Smørbart17230234Et glimrende alternativ til gelatin av animalsk opprinnelse. Ekstrahert fra tang. Tangen blir vanligvis høstet av dykkere som kutter av algene direkte på havbunnen. Så tørkes tangen i solen og lagres i baller i flere år. Så blir tangen vasket og et ekstrakt blir laget ved bruk av varmt vann. Dette avkjøles, geleres og konsentreres videre ved mekanisk trykk og kokes. Så blir det malt til pulver og fylt på glass.
Rapunzel Naturkost er en av de ledende økologiske produksjonsbedriftene i Europa. I dag har de nærmere 500 produkter. Bedriften leverer produkter av høy kvalitet og kontrollerer nøye alle råvarene de bruker.
Rapunzel er opptatt av rettferdig handel og langsiktige kontrakter med sine råvareleverandører.Rapunzel004006040003342add-to-cartRapunzelVegetabilsk gelering- og bindemiddel.Agar agar er ekstrahert fra tang som er tørket i solen.Agar agar brukes som erstatning for gelatin til fortykning i sauser, for å lage paier, kremer, glasur og i asiatiske retter.1 ts (2 g) tilsvarer omtrent 5 ark gelatin. Bruk en teskje for 1/2 liter væske eller til 500 g frukt. Bland agar agar kaldt slik at det ikke klumper seg. Kok i cirka 5 minutter mens du rører hele tiden. Fyll bare i pisket krem ved gelering. Rødalger*.
* - fra sertifisert økologisk landbruk.
Produktet inneholder ingen kunstige smak- og konserveringsmidler.