Rawpowder Kokosblomstsukker er uraffinert, økologisk kokosblomstsukker. Kokosblomstsukker er naturlig alternativ til vanlig sukker, og har lav GI (glykemisk indeks), kun 35. Fremstilt uten kjemikalier og tilsetningsstoffer. Kokosblomstsukker smaker mildt og karamellaktig, smaken minner om brunt sukker. 100% naturlig. Egnet for veganere.
Naturlig alternativ til sukker
Fra kokospalmeblomster
Naturlig lav GI - kun 35
Product description:
Kokosblomstsukker kommer fra kokospalmen, fra sevjen fra blomstene på palmen. Blomstene høstes da før de blir til kokosnøtter. Sevjen utvikles til sirup, som man tørker og maler til sukker. Bruk kokosblomstsukker som du ville brukt vanlig sukker, for eksempel i grøt, kaffe eller bakverk, eller hvis du lager hjemmelaget sjokolade eller konfekt, da karamellsmaken egner seg ekstra godt i konfekt.
Bruksområde :
Erstatt vanlig sukker med lik mengde kokosblomstsukker i baking. Velegnet i te og kaffe.
Merk :
Oppbevaring :
Oppbevares på et kjølig, mørkt og tørt sted. Åpnet forpakning bør lukkes ordentlig igjen for å unngå fukt og forlenge holdbarheten. Oppbevares utilgjengelig for barn.
Næringsinnhold :Næringsinnhold per 100g:
Energi(kj/kcal)
1568/375
Fett
1 g
Hvorav
- Mettede fettsyrer
0,5 g
Karbohydrater
94 g
Hvorav
- sukkerarter
92 g
Kostfiber
1,7 g
Protein
2 g
Salt
0 g
Ingredienser :
Økologisk kokosblomstsukker.
Anmeldelser
Lagerstatus i butikker
product
https://sunkost.no/rawpowder-kokosblomstsukker6080Rawpowder Kokosblomstsukkerhttps://sunkost.no//media/catalog/product/r/a/rawpowder_20nyeste_kokosblomsocker-250g-ny__6063__hd67e55f0_1.jpg6060NOKInStock/Sunn Mat/Søtning/Sunn Mat/Søtning/Sukker/Kampanjer/Jul/Julebakst/Behov/Økologisk mat24024161646169Rawpowder Kokosblomstsukker er uraffinert, økologisk kokosblomstsukker. Kokosblomstsukker er naturlig alternativ til vanlig sukker, og har lav GI (glykemisk indeks), kun 35. Fremstilt uten kjemikalier og tilsetningsstoffer. Kokosblomstsukker smaker mildt og karamellaktig, smaken minner om brunt sukker. 100% naturlig. Egnet for veganere. Kokosblomstsukker kommer fra kokospalmen, fra sevjen fra blomstene på palmen. Blomstene høstes da før de blir til kokosnøtter. Sevjen utvikles til sirup, som man tørker og maler til sukker. Bruk kokosblomstsukker som du ville brukt vanlig sukker, for eksempel i grøt, kaffe eller bakverk, eller hvis du lager hjemmelaget sjokolade eller konfekt, da karamellsmaken egner seg ekstra godt i konfekt.Rawpowder007340135200412add-to-cartRawpowderØkologisk, uraffinert kokosblomstsukkerNaturlig alternativ til sukkerFra kokospalmeblomsterNaturlig lav GI - kun 35ØkologiskErstatt vanlig sukker med lik mengde kokosblomstsukker i baking. Velegnet i te og kaffe.<br/>
Oppbevares på et kjølig, mørkt og tørt sted. Åpnet forpakning bør lukkes ordentlig igjen for å unngå fukt og forlenge holdbarheten. Oppbevares utilgjengelig for barn.Økologisk kokosblomstsukker.Pulvereksternt selskap<table class="tableizer-table" style="border-top:none; margin-bottom:10px; width: 100%"><tbody><tr><td style="text-align: left;">Energi(kj/kcal)</td><td style="text-align: center;">1568/375</td></tr><tr><td style="text-align: left;">Fett</td><td style="text-align: center;">1 g</td></tr><tr><td style="text-align: left;">Hvorav</td><td style="text-align: center;"></td></tr><tr><td style="text-align: left;">- Mettede fettsyrer</td><td style="text-align: center;">0,5 g</td></tr><tr><td style="text-align: left;">Karbohydrater</td><td style="text-align: center;">94 g</td></tr><tr><td style="text-align: left;">Hvorav</td><td style="text-align: center;"></td></tr><tr><td style="text-align: left;">- sukkerarter</td><td style="text-align: center;">92 g</td></tr><tr><td style="text-align: left;">Kostfiber</td><td style="text-align: center;">1,7 g</td></tr><tr><td style="text-align: left;">Protein</td><td style="text-align: center;">2 g</td></tr><tr><td style="text-align: left;">Salt</td><td style="text-align: center;">0 g</td></tr></tbody></table>250g