Sukrin brukes som strøsukker og til koking, baking og sylting
Sukrin er en naturlig sukkererstatning med null kalorier. Den inneholder ingen karbohydrater som tas opp av kroppen, og er perfekt for deg som ønsker lite kalorier og et stabilt blodsukker (GI = null). Sukrin ser ut som og smaker som sukker, men skader ikke tennene.
0 kalorier
Naturlig sukkererstatning
Ser ut som og smaker som sukker
Product description:
Sukrin er basert på sukkeralkoholet erythritol som finnes naturlig i blant annet pærer, meloner og sopp. Fremstillingen skjer ved en naturlig gjæringsprosess (fermentering), hvor man bruker druesukker som råstoff. Dette er samme metode som brukes for å lage blant annet vin og yoghurt. I etterkant av denne gjæringen blir produktet renset, oppvarmet og filtrert, slik at det ikke er noe spor av gjær igjen. Det er derfor helt trygt å bruke Sukrin, også dersom du ikke tåler gjær/sopp, eller har Candida-intoleranse.
Bruksområde :
Sukrin tåler oppvarming, og kan i tillegg til å brukes som strøsukker brukes til koking, baking og sylting. Sukrin har samme volum/vekt som vanlig sukker, noe som gjør det enkelt å bruke i oppskrifter. Mengden Sukrin i en oppskrift bør ikke utgjøre mer enn ca. 20% av den totale mengden ingredienser. Dersom andelen sukker i en oppskrift er mer enn 20 % anbefaler vi å kombinere Sukrin med sukker eller et annet søtstoff.
Innhold per anbefalt døgndose :
Merk :
Næringsinnhold :Næringsinnhold per 100ml:
Energi(kj/kcal)
0/0
Fett
0 g
Karbohydrater
100 g
Hvorav:
– sukkerarter
0 g
– polyoler
100 g
Kostfiber
0 g
Protein
0 g
Salt
0 g
Ingredienser :
Søtstoff: erytritol.
Anmeldelser
Lagerstatus i butikker
Oppdater adresse?
Du har oppdatert adressene dine i Vipps siden ditt siste besøk. Skal vi oppdatere adressene vi har lagret om deg?
product
https://sunkost.no/sukrin-500-g5281Sukrin 500 ghttps://sunkost.no//media/catalog/product/s/u/sunkost_Sukrin_500g_NOR_WEB.jpg7979NOKInStock/Sunn Mat/Sunn Mat/Søtning/Sunn Mat/Søtning/Sukkererstatning/Behov/Lite Karbohydrater/Behov/Kampanjer/Medlemstilbud172402426148396150Sukrin er en naturlig sukkererstatning med null kalorier. Den inneholder ingen karbohydrater som tas opp av kroppen, og er perfekt for deg som ønsker lite kalorier og et stabilt blodsukker (GI = null). Sukrin ser ut som og smaker som sukker, men skader ikke tennene. Sukrin er basert på sukkeralkoholet erythritol som finnes naturlig i blant annet pærer, meloner og sopp. Fremstillingen skjer ved en naturlig gjæringsprosess (fermentering), hvor man bruker druesukker som råstoff. Dette er samme metode som brukes for å lage blant annet vin og yoghurt. I etterkant av denne gjæringen blir produktet renset, oppvarmet og filtrert, slik at det ikke er noe spor av gjær igjen. Det er derfor helt trygt å bruke Sukrin, også dersom du ikke tåler gjær/sopp, eller har Candida-intoleranse.Funksjonell Mat007090017540012add-to-cartFunksjonell MatSukrin brukes som strøsukker og til koking, baking og sylting0 kalorierNaturlig sukkererstatningSer ut som og smaker som sukkerSukkerfri|Inneholder søtningsstoffSukrin tåler oppvarming, og kan i tillegg til å brukes som strøsukker brukes til koking, baking og sylting. Sukrin har samme volum/vekt som vanlig sukker, noe som gjør det enkelt å bruke i oppskrifter. Mengden Sukrin i en oppskrift bør ikke utgjøre mer enn ca. 20% av den totale mengden ingredienser. Dersom andelen sukker i en oppskrift er mer enn 20 % anbefaler vi å kombinere Sukrin med sukker eller et annet søtstoff.