Sukrin brukes som strøsukker og til koking, baking og sylting
Sukrin er en naturlig sukkererstatning med null kalorier. Den inneholder ingen karbohydrater som tas opp av kroppen, og er perfekt for deg som ønsker lite kalorier og et stabilt blodsukker (GI = null). Sukrin ser ut og smaker som sukker, men skader ikke tennene.
0 kalorier
Product description:
Sukrin er basert på sukkeralkoholet Erythritol som finnes naturlig i blant annet pærer, meloner og sopp. Fremstillingen skjer ved en naturlig gjæringsprosess (fermentering), hvor man bruker druesukker som råstoff. Dette er samme metode som brukes for å lage blant annet vin og yoghurt. I etterkant av denne gjæringen blir produktet renset, oppvarmet og filtrert, slik at det ikke er noe spor av gjær igjen. Det er derfor helt tryg å bruke Sukrin, også dersom du ikke tåler gjær/sopp, eller har Candida-intoleranse.
Bruksområde :
Sukrin tåler oppvarming, og kan i tillegg til å brukes som strøsukker brukes til koking, baking og sylting. Sukrin har samme volum/vekt som vanlig sukker, noe som gjør det enkelt å bruke i oppskrifter. Mengden Sukrin i en oppskrift bør ikke utgjøre mer enn ca. 20% av den totale mengden ingredienser. Dersom andelen sukker i en oppskrift er mer enn 20 % anbefaler vi å kombinere Sukrin med sukker eller et annet søtstoff.
Næringsinnhold :
Næringsinnhold per 100g:
Energi(kj/kcal)
0 kj / 0 kcal
Fett
0 g
Karbohydrater
100 g
Hvorav:
– sukkerarter
0 g
– polyoler
100 g
Kostfiber
0 g
Protein
0 g
Salt
0 g
*RI = Referanseinntak
SKU :
32900
Brukeranmeldelser
Lagerstatus i butikker
product
https://sunkost.no/sukrin-500-g1391Sukrin 500 ghttps://sunkost.no/pub/media/catalog/product/S/u/Sukrin_500g_NOR_WEB_1.jpg8585NOKInStock/Sunn Mat/Søtning/Sukkererstatning/Sunn Mat/Sunn Mat/SøtningSukrin er en naturlig sukkererstatning med null kalorier. Den inneholder ingen karbohydrater som tas opp av kroppen, og er perfekt for deg som ønsker lite kalorier og et stabilt blodsukker (GI = null). Sukrin ser ut og smaker som sukker, men skader ikke tennene. Sukrin er basert på sukkeralkoholet Erythritol som finnes naturlig i blant annet pærer, meloner og sopp. Fremstillingen skjer ved en naturlig gjæringsprosess (fermentering), hvor man bruker druesukker som råstoff. Dette er samme metode som brukes for å lage blant annet vin og yoghurt. I etterkant av denne gjæringen blir produktet renset, oppvarmet og filtrert, slik at det ikke er noe spor av gjær igjen. Det er derfor helt tryg å bruke Sukrin, også dersom du ikke tåler gjær/sopp, eller har Candida-intoleranse.00add-to-cartFunksjonell MatSukrin brukes som strøsukker og til koking, baking og sylting0 kalorierSukrin tåler oppvarming, og kan i tillegg til å brukes som strøsukker brukes til koking, baking og sylting. Sukrin har samme volum/vekt som vanlig sukker, noe som gjør det enkelt å bruke i oppskrifter. Mengden Sukrin i en oppskrift bør ikke utgjøre mer enn ca. 20% av den totale mengden ingredienser. Dersom andelen sukker i en oppskrift er mer enn 20 % anbefaler vi å kombinere Sukrin med sukker eller et annet søtstoff.<p style="margin-bottom:5px;"><strong>Næringsinnhold per 100g:</strong></p><table class="tableizer-table" style="border-top:none;margin-bottom:5px;"><tbody><tr class="data"><td>Energi(kj/kcal)</td><td style="border-right:none;">0 kj / 0 kcal</td><td></td></tr><tr class="data"><td>Fett</td><td style="border-right:none;">0 g</td><td></td></tr><tr class="data"><td>Karbohydrater</td><td style="border-right:none;">100 g</td><td></td></tr><tr><td class="uthevet" colspan="3">Hvorav:</td></tr><tr class="data"><td>– sukkerarter</td><td style="border-right:none;">0 g</td><td></td></tr><tr class="data"><td>– polyoler</td><td style="border-right:none;">100 g</td><td></td></tr><tr class="data"><td>Kostfiber</td><td style="border-right:none;">0 g</td><td></td></tr><tr class="data"><td>Protein</td><td style="border-right:none;">0 g</td><td></td></tr><tr class="data"><td>Salt</td><td style="border-right:none;">0 g</td><td></td></tr></tbody></table><p style="font-size:smaller;"><i>*RI = Referanseinntak</i></p>500gr