Speltmel, sammalt

Innhold: 1 kg
Varekode: 70104
65,-
Velg å bestille på nett eller hente i butikk:
På lager i nettbutikken
65,-
På lager i nettbutikken
SKU
70104
På lager i nettbutikken
SKU
70104
  • Vi spanderer frakt over 199,-
  • Klikk & Hent i 100 butikker
  • Frakt: 2-4 virkedager
  • Alltid gode tilbud
Innhold: 1 kg
Varekode: 70104

Speltmel, sammalt, 1 kg, økologisk, Manna

Sammalt spelt gir deg mye fiber og masse gode næringsstoffer. Gir bakverk en god og rik smak. Malt på steinkvern.
Spelt inneholder jern, sink kobber og vitamin B17. Det har et høyere innhold av proteiner, fett og fiber enn hvete.
Proteinenene i spelt inneholder alle de ni essensielle aminosyrer som trengs i menneskekroppen. Disse aminosyrene kan kroppen ikke produsere selv.
Spelt kan bidra gunstig i forhold til fordøyelseproblemer og magesmerter.

Product description:

Spelt er et urkorn og har sitt opphav fra Enkorn og Emmer. Kornet stammer fra Midtøsten og har vært dyrket i Norge siden steinalderen. Der en lite foredlet kornart som har et høyere innhold av protein og enkelte mineraler i forhold til vanlig hvete. Gluten i spelt er svakt og kan være en årsak til at noen mennesker opplever en bedre fordøyelse av brød bakt på spelt. Brød bakt på spelt blir kraftig og rikt på smak. Sammalt spelt fra Manna er malt på steinkvern. Økologisk. Allergiinformasjon: Inneholder gluten. BRUK Du kan erstatte hvete med spelt i ulike bakverk. Du må bare tilpasse elting og vannmengde. Brød bakt av spelt blir litt mørkere enn hvetebrød og får en nøtteaktig tødsj. Det holder seg ofte litt bedre. Spelt liker ikke svært høye temperaturer. VITAMINER OG MINERALER Spelt inneholder jern, sink kobber og vitamin B17. Det har et høyere innhold av proteiner, fett og fiber enn hvete. Proteinenene i spelt inneholder alle de ni essensielle aminosyrer som trengs i menneskekroppen. Disse aminosyrene kan kroppen ikke produsere selv. Spelt kan bidra gunstig i forhold til fordøyelseproblemer og magesmerter. ØKOLOGISKE FORDELER Produktet er produsert uten ved hjelp av sprøytemidler eller kunstgjøsel. Det inneholder ingen kunstige smak- og konserveringsmidler.
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Produktegenskaper og innhold
  • Bruksområde : Du kan erstatte hvete med spelt i ulike bakverk. Du må bare tilpasse elting og vannmengde.Brød bakt av spelt blir litt mørkere enn hvetebrød og får en nøtteaktig tødsj. Det holder seg ofte litt bedre.

  • Tips : Spelt liker ikke svært høye temperaturer.

  • Merk :

  • Næringsinnhold : Næringsinnhold per 100ml:

    Energi(kj/kcal)1353 kJ/323 kcal
    Fett2,4 g g
    Hvorav:
    – mettede fettsyrer0,3 g g
    Karbohydrater69,5 g g
    Hvorav:
    – sukkerarter0,7 g g
    Kostfiber10 g g
    Protein10,2 g g
    Salt0,01 g g

  • Ingredienser : Sammalt spelt*. * - fra sertifisert økologisk landbruk.

Anmeldelser

Fikk du svar på det du lurte på?

Merk at du ikke får svar på denne henvendelsen. Har du spørsmål om dette produktet må du kontakte vår kundeservice.