Sunnere Sjokoladekake gjør det enkelt å lage en sunnere variant av sjokoladekake. Denne kaken smaker nydelig, og inneholder 40% færre kalorier og 75% færre karbohydrater enn vanlige kakemikser på markedet. I tillegg har den høyt innhold av kostfiber og protein. Du kan også lage muffins av kakemiksen. Kakemiksen gir ca 900 gram ferdig kake, og inneholder Sukrin, mandelmel og FiberFin.
Gir ca. 850 g ferdig kake
Produktegenskaper og innhold
Søtning :
Uten tilsatt sukker
Tips :
Tøm kakemiksen i en stor bolle, og tilsett 3 dl vann, 3 egg og 1 dl nøytral olje, f.eks. rapsolje. Bland godt sammen. Ha røren i en rund form med diameter 24 cm. Stekes ved 175 grader i ca 25-30 minutter, midt i ovnen.
https://sunkost.no/sunnere-sjokoladekake2223Sunnere Sjokoladekakehttps://sunkost.no/pub/media/catalog/product/S/j/Sjokoladekake_NOR_WEB_1.jpg7575NOKInStock/Sunn Mat/Sunn Mat/Bakemiks/Sunn Mat/Bakemiks/KakemiksSunnere Sjokoladekake gjør det enkelt å lage en sunnere variant av sjokoladekake. Denne kaken smaker nydelig, og inneholder 40% færre kalorier og 75% færre karbohydrater enn vanlige kakemikser på markedet. I tillegg har den høyt innhold av kostfiber og protein. Du kan også lage muffins av kakemiksen. Kakemiksen gir ca 900 gram ferdig kake, og inneholder Sukrin, mandelmel og FiberFin.00add-to-cartFunksjonell MatKaloriredusert, fiberik og uten tilsatt sukkerGir ca. 850 g ferdig kakeUten tilsatt sukkerTøm kakemiksen i en stor bolle, og tilsett 3 dl vann, 3 egg og 1 dl nøytral olje, f.eks. rapsolje. Bland godt sammen. Ha røren i en rund form med diameter 24 cm. Stekes ved 175 grader i ca 25-30 minutter, midt i ovnen.Hvetemel, erytritol (Sukrin®), fettredusert mandelmel, 7 % kakao, modifisert potetstivelse, FiberFin (naturlig resistent stivelse fra mais), fiber (fra sikori og potet), bakepulver: bikarbonat og difosfat, hvetegluten, salt, emulgator: mono- og diglyserider, aroma, surhetsregulerende middel: sitronsyre, stabilisator: xanthangummi, søtstoff: sukralose.<p style="margin-bottom:5px;"><strong>Næringsinnhold per 100g:</strong></p><table class="tableizer-table" style="border-top:none;margin-bottom:5px;"><tbody><tr class="data"><td>Energi(kj/kcal)</td><td style="border-right:none;">216 kcal</td><td></td></tr><tr class="data"><td>Fett</td><td style="border-right:none;">4,1 g</td><td></td></tr><tr class="data"><td>Karbohydrater</td><td style="border-right:none;">25,7 g</td><td></td></tr><tr><td class="uthevet" colspan="3">Hvorav:</td></tr><tr class="data"><td>– sukkerarter</td><td style="border-right:none;">0 g</td><td></td></tr><tr class="data"><td>Kostfiber</td><td style="border-right:none;">21,5 g</td><td></td></tr><tr class="data"><td>Protein</td><td style="border-right:none;">14,7 g</td><td></td></tr></tbody></table><p style="font-size:smaller;"><i>*RI = Referanseinntak</i></p>410gr