Glutenfri marsipankonfekt med pistasjnøtter

Du trenger:

200 g pistasjnøtter
2 ss smør
2 ss Sukrin Gold
1 ss kanel
200 g 
Sukrin Marzipan
Sukkerfri sjokolade

Slik gjør du

Start med å lage brente pistasjnøtter:
1. Hell nøttene ut over ett brett og sett dem inn i ovnen på 180 grader i 7 minutter.
2. Imens nøttene steker, smelter du smør, Sukrin Gold og kanel i en kjele.
3. Ha nøttene over i kjelen og bland godt sammen.
4. Hell blandingen tilbake på stekebrettet og stek i ovnen i nye 10 minutter. Avkjøl helt.
5. Hakk nøttene i grove biter.
6. Del marsipanen i to og form hver bit til et rektangel. Fordel nøttene på det ene rektangelet. Spar ca. 1/3 del av nøttene til pynt.
7. Legg den andre rektangelet over og press sammen.
8. Del opp i små firkanter og dypp dem i smeltet sjokolade. Pynt med flere nøtter.

Oppskrift/bilde av Desiree Andersen

Produkter i oppskriften
  1. Sukrin Gold 500 g
    Sukrin Sukrin Gold 500 g
    99,-
    På lager i nettbutikken
  2. SukrinMarzipan
    Sukrin SukrinMarzipan
    65,-
    På lager i nettbutikken
  3. Helios Ceylon Kanel stor
    Helios Helios Ceylon Kanel stor
    95,-
    På lager i nettbutikken
  4. Cavalier Plate mørk 85% stevia
    Cavalier Cavalier Plate mørk 85% stevia
    65,-
    På lager i nettbutikken