Gluten- og sukkerfrie havreflarn
Gluten- og sukkerfrie havreflarn
Gluten- og sukkerfrie havreflarn

Gluten- og sukkerfrie havreflarn

Du trenger:

4 dl glutenfrie havregryn 
1,5 dl Sukrin Sirup Gold 
50 g smeltet smør

Slik gjør du

Bland sammen alle ingrediensene. 
Legg røra i små topper på et stekebrett. Ca. 1 ss per topp. 
Stekes på 220 grader, over og undervarme i 10 minutter. 
Om ikke de flyter helt utover kan du ta dem ut etter 5-6 minutter og dra dem litt utover. De blir helt stive når de er avkjølt. 

 

Oppskrift/bilde av Desiree Andersen

Produkter i oppskriften
  1. Havregryn, lettkokte, glutenfri
    Manna Havregryn, lettkokte, glutenfri
    74,-
    På lager i nettbutikken
  2. SukrinSirup Gold 450 gr
    -15%
    Funksjonell Mat SukrinSirup Gold 450 gr
    Tilbudspris 79,- Før 93,-
    På lager i nettbutikken