
Fudge med tre ulike smaker
Sukkerfri, Glutenfri
Karamell og fudge hører helt klart julen til. Så enkelt kan du kan lage denne deilige julekonfekten i flere forskjellige smaker.
VANILJEFUDGE, CA 10 BITER:
3 dl fløte eller kondensert melk uten sukker
20 gram smør
4 ss SukrinSirup Gold
1 ts Helios vaniljepulver
Slik gjør du:
Ha fløte, smør og SukrinSirup Gold i en kjele og kok opp.
Skru ned varmen slik at det fremdeles småkoker.
Småkok under omrøring i 20 minutter til en litt tyktflytende konsistens.
Ha massen i en brødform e.l. kledd med bakepapir.
Avkjøl helt før du deler opp fudgen i biter.
Oppbevares i kjøleskapet.
SMAKSVARIANTER:
SJOKOLADEFUDGE: Bytt ut vaniljepulver og rør inn 100 g mørk sukkerfri sjokolade før du heller massen i brødformen.
LAKRISFUDGE: Bytt ut vaniljepulver og rør inn 2 ss Helios Rålakrispulver før du heller massen i brødformen.
Oppskrift/bilde av Desiree Andersen
