Fudge med tre ulike smaker

Karamell og fudge hører helt klart julen til. Så enkelt kan du kan lage denne deilige julekonfekten i flere forskjellige smaker.

VANILJEFUDGE, CA 10 BITER:
3 dl fløte eller kondensert melk uten sukker
20 gram smør
4 ss SukrinSirup Gold
1 ts vaniljepulver

Slik gjør du:
1. Ha fløte, smør og SukrinSirup Gold i en kjele og kok opp.
2. Skru ned varmen slik at det fremdeles småkoker.
3. Småkok under omrøring i 20 minutter til en litt tyktflytende konsistens.
4. Ha massen i en brødform e.l. kledd med bakepapir.
5. Avkjøl helt før du deler opp fudgen i biter.
6. Oppbevares i kjøleskapet.

Smaksvarianter:

Sjokoladefudge: Bytt ut vaniljepulver og rør inn 100 g mørk sukkerfri sjokolade før du heller massen i brødformen.
Lakrisfudge: Bytt ut vaniljepulver og rør inn 2 ss Rålakrispulver før du heller massen i brødformen.

Oppskrift/bilde av Desiree Andersen

Produkter i oppskriften