Fudge med tre ulike smaker
Fudge med tre ulike smaker
Fudge med tre ulike smaker

Fudge med tre ulike smaker

Sukkerfri, Glutenfri

Karamell og fudge hører helt klart julen til. Så enkelt kan du kan lage denne deilige julekonfekten i flere forskjellige smaker.

VANILJEFUDGE, CA 10 BITER:
3 dl fløte eller kondensert melk uten sukker
20 gram smør
4 ss SukrinSirup Gold
1 ts Helios vaniljepulver

Slik gjør du:
Ha fløte, smør og SukrinSirup Gold i en kjele og kok opp.
Skru ned varmen slik at det fremdeles småkoker.
Småkok under omrøring i 20 minutter til en litt tyktflytende konsistens.
Ha massen i en brødform e.l. kledd med bakepapir.
Avkjøl helt før du deler opp fudgen i biter.
Oppbevares i kjøleskapet.

 

SMAKSVARIANTER:

SJOKOLADEFUDGE: Bytt ut vaniljepulver og rør inn 100 g mørk sukkerfri sjokolade før du heller massen i brødformen.

LAKRISFUDGE: Bytt ut vaniljepulver og rør inn 2 ss Helios Rålakrispulver før du heller massen i brødformen.

 

Oppskrift/bilde av Desiree Andersen

Produkter i oppskriften
  1. SukrinSirup Gold 450 gr
    -15%
    Funksjonell Mat SukrinSirup Gold 450 gr
    Tilbudspris 79,- Før 93,-
    På lager i nettbutikken
  2. Helios Bourbon Vaniljepulver 10 gr
    Helios Helios Bourbon Vaniljepulver 10 gr
    145,-
    På lager i nettbutikken
  3. Cavalier Plate mørk 85% stevia
    -9%
    Cavalier Cavalier Plate mørk 85% stevia
    Tilbudspris 50,- Før 55,-
    På lager i nettbutikken
  4. Helios rålakris 18gr
    Helios Helios rålakris 18gr
    39,-
    På lager i nettbutikken