Pasjonsfruktkonfekt
Pasjonsfruktkonfekt
Pasjonsfruktkonfekt

Pasjonsfruktkonfekt

Til sjokoladen trenger du:

100 gram Supernature kakaomasse
50 gram Supernature kakaosmør
1 ts Helios vaniljepulver
4 ss SukrinSirup Gold

Til fyllet trenger du:

100 gram sukkerfri, hvit sjokolade fra Cavalier
Saften fra 4 pasjonsfrukt. 

Slik gjør du

Fyllet: Ha sjokoladen og saften fra pasjonsfrukten i en bolle. Smelt sammen over vannbad. La fyllet avkjøle til romtemperatur før du heller det opp i sjokoladeformene.

Sjokoladen: Ha alle ingrediensene i en bolle og smelt over vannbad.
Fordel sjokoladeblandingen i små former, tilsett ønsket fyll og la det stivne*
*Hvis du ønsker å ha flytende fyll; fyller du halve formen med sjokolade. La sjokoladen stivne i kjøleskapet før ut etterfyller med fyll og forsegler konfekten med mer sjokolade.

 

Oppskrift/bilde av Desiree Andersen

Produkter i oppskriften
  1. Supernature Kakaomasse
    Supernature Supernature Kakaomasse
    179,-
    På lager i nettbutikken
  2. Supernature Kakaosmør
    Supernature Supernature Kakaosmør
    89,-
    På lager i nettbutikken
  3. Helios Bourbon Vaniljepulver 10 gr
    Helios Helios Bourbon Vaniljepulver 10 gr
    159,-
    På lager i nettbutikken
  4. SukrinSirup Gold 450 gr
    Funksjonell Mat SukrinSirup Gold 450 gr
    94,-
    På lager i nettbutikken