Pasjonsfruktkonfekt
Til sjokoladen trenger du:
100 gram kakaomasse
50 gram kakaosmør
1 ts vaniljepulver
4 ss SukrinSirup Gold
Til fyllet trenger du:
100 gram sukkerfri, hvit sjokolade
Saften fra 4 pasjonsfrukt.
Slik gjør du
Fyllet: Ha sjokoladen og saften fra pasjonsfrukten i en bolle. Smelt sammen over vannbad. La fyllet avkjøle til romtemperatur før du heller det opp i sjokoladeformene.
Sjokoladen: Ha alle ingrediensene i en bolle og smelt over vannbad.
Fordel sjokoladeblandingen i små former, tilsett ønsket fyll og la det stivne*
*Hvis du ønsker å ha flytende fyll; fyller du halve formen med sjokolade. La sjokoladen stivne i kjøleskapet før ut etterfyller med fyll og forsegler konfekten med mer sjokolade.
Oppskrift/bilde av Desiree Andersen