Sarah Bernard
Sarah Bernard
Sarah Bernard

Sarah Bernard

Til ca. 12 stk. tenger du:

200 gram SukrinMarzipan
250 gram smør
6 eggeplommer
5 ss Sukrin Gold
2 ss rawpowder kakao
Sukkerfri sjokolade

Slik gjør du

Del marsipanen opp i 12 biter og form til små, runde bunner.
Stekes midt i ovnen på 180 grader i 8-10 minutter. De er ferdige når de har blitt litt gylne. Avkjøl helt.
Pisk smør og Sukrin luftig.
Bland så inn eggeplommene en og en.
Tilsett kakao til slutt og pisk kraftig til du får en fin og klumpfri krem.
Fordel kremen på de små bunnene. Sett kaldt mens du smelter sjokoladen over vannbad.
Dypp kakene i sjokoladen eller dryss sjokoladen over.

 

Oppskrift/bilde av Desiree Andersen

Produkter i oppskriften
  1. SukrinMarzipan
    Funksjonell Mat SukrinMarzipan
    64,-
    På lager i nettbutikken
  2. Sukrin Gold 500 g
    Funksjonell Mat Sukrin Gold 500 g
    89,-
    På lager i nettbutikken
  3. Rawpowder Kakaopulver
    Rawpowder Rawpowder Kakaopulver
    119,-
    På lager i nettbutikken
  4. Cavalier Plate mørk 85% stevia
    -9%
    Cavalier Cavalier Plate mørk 85% stevia
    Tilbudspris 50,- Før 55,-
    På lager i nettbutikken