Sarah Bernard

Til ca. 12 stk. tenger du:

200 gram SukrinMarzipan
250 gram smør
6 eggeplommer
5 ss Sukrin Gold
2 ss kakaopulver
Sukkerfri sjokolade

Slik gjør du

1. Del marsipanen opp i 12 biter og form til små, runde bunner.
2. Stekes midt i ovnen på 180 grader i 8-10 minutter. De er ferdige når de har blitt litt gylne. Avkjøl helt.
3. Pisk smør og Sukrin luftig.
4. Bland så inn eggeplommene en og en.
5. Tilsett kakao til slutt og pisk kraftig til du får en fin og klumpfri krem.
6. Fordel kremen på de små bunnene. Sett kaldt mens du smelter sjokoladen over vannbad.
7. Dypp kakene i sjokoladen eller dryss sjokoladen over.

 

Oppskrift/bilde av Desiree Andersen

Produkter i oppskriften
  1. Sukrin Gold 500 g
    Sukrin Sukrin Gold 500 g
    99,-
    På lager i nettbutikken
  2. Rawpowder Kakaopulver
    Rawpowder Rawpowder Kakaopulver
    119,-
    På lager i nettbutikken
  3. Cavalier Plate mørk 85% stevia
    Cavalier Cavalier Plate mørk 85% stevia
    65,-
    På lager i nettbutikken
  4. SukrinMarzipan
    Sukrin SukrinMarzipan
    65,-
    På lager i nettbutikken