Gløgg
Gløgg
Gløgg

Gløgg

TIL 4 KOPPER TRENGER DU:
1 liter eplejuice uten tilsatt sukker
1 dl Supernature Tart Cherry
8 ss Rawpowder kokosblomstsukker
4 kanelstenger – hele
4 ts Helios Ceylon kanel
2 ts Helios kardemomme
4 hele stjerneanis
1 ts Helios vaniljepulver
1 liten appelsin i skiver

SLIK GJØR DU:
Kok opp eplejuice, kokosblomstsukker og krydder. La det gjerne stå å trekke på lav varme i 10 minutter. Rør så inn Tart Cherry og appelsinskiver. Server straks.

 

Oppskrift/bilde av Desiree Andersen

Produkter i oppskriften
  1. Supernature Tart Cherry
    -15%
    Supernature Supernature Tart Cherry
    Tilbudspris 229,- Før 269,-
    På lager i nettbutikken
  2. Rawpowder Kokosblomstsukker
    Rawpowder Rawpowder Kokosblomstsukker
    60,-
    På lager i nettbutikken
  3. Helios Ceylon Kanel stor 50 gr
    Helios Helios Ceylon Kanel stor 50 gr
    69,-
    På lager i nettbutikken
  4. Helios Kardemomme 23 gr
    Helios Helios Kardemomme 23 gr
    40,-
    På lager i nettbutikken
  5. Helios Bourbon Vaniljepulver 10 gr
    Helios Helios Bourbon Vaniljepulver 10 gr
    145,-
    På lager i nettbutikken
  6. Manna Kanel Ceylon Hel
    Manna Manna Kanel Ceylon Hel
    69,-
    På lager i nettbutikken