Gløgg

Til 4 kopper trenger du:

1 liter eplejuice uten tilsatt sukker
1 dl Tart Cherry
8 ss kokosblomstsukker
4 kanelstenger – hele
4 ts Ceylon kanel
2 ts kardemomme
4 hele stjerneanis
1 ts vaniljepulver
1 liten appelsin i skiver

Slik gjør du:

Kok opp eplejuice, kokosblomstsukker og krydder. La det gjerne stå å trekke på lav varme i 10 minutter. Rør så inn Tart Cherry og appelsinskiver. Server straks.

Oppskrift/bilde av Desiree Andersen

Produkter i oppskriften
  1. Supernature Tart Cherry
    Supernature Supernature Tart Cherry
    299,-
    På lager i nettbutikken
  2. Rawpowder Kokosblomstsukker
    Rawpowder Rawpowder Kokosblomstsukker
    60,-
    På lager i nettbutikken
  3. Helios Kardemomme 23 gr
    Helios Helios Kardemomme 23 gr
    49,-
    På lager i nettbutikken
  4. Manna Kanel Ceylon Hel
    Manna Manna Kanel Ceylon Hel
    65,-
    På lager i nettbutikken