Hjemmelaget sjokolade

Du trenger:

Slik gjør du:

1. Ha alle ingrediensene til sjokoladen i en bolle og smelt over vannbad og rør forsiktig. Når alt er godt blandet fyller du sjokoladeformen halvfull med sjokolade. La det stivne i kjøleskapet.
2. Hell deretter over passe mengde med ønsket fyll og la dette stivne i kjøleskapet.
3. Forsegl så konfekten ved å helle et lag sjokolade over fyllet, la dette stivne i kjøleskapet.

Pasjonsfruktkremfyll

Du trenger:
100 g vegansk hvit sjokolade
Saften fra 4 pasjonsfrukt

Slik gjør du: Ha den hvite sjokoladen og saften fra pasjonsfrukten i en bolle. Smelt sammen over vannbad. La fyllet avkjøle til romtemperatur før du heller det opp i sjokoladeformene.

Lakrisfyll

Du trenger:
2 dl fløte eller havre/soyafløte
4 ss Sukrin Gold
4 ss SukrinSirup Gold
3 ss rålakrispulver

Slik gjør du: Ha alle ingrediensene i en kjele. Kok opp under omrøring. Fortsett å koke under omrøring i 15 minutter.
Avkjøl til romtemperatur før du heller det i sjokoladeformene.

Peanøttfyll

Du trenger:
4 ss Peanøttsmør
1 ss SukrinSirup Gold

Slik gjør du: Rør sammen over vannbad. La fyllet avkjøle til romtemperatur før du heller det opp i sjokoladeformene.

Oppskrift/bilde av Desiree Andersen

Produkter i oppskriften