
Hjemmelaget sjokolade
DU TRENGER:
100 g Supernature kakaomasse
50 g Supernature kakaosmør
1 ts Helios vaniljepulver
4 ss SukrinSirup Gold
SLIK GJØR DU:
Ha alle ingrediensene til sjokoladen i en bolle og smelt over vannbad og rør forsiktig. Når alt er godt blandet fyller du sjokoladeformen halvfull med sjokolade. La det stivne i kjøleskapet.
Hell deretter over passe mengde med ønsket fyll og la dette stivne i kjøleskapet. Forsegl så konfekten ved å helle et lag sjokolade over fyllet, la dette stivne i kjøleskapet.
Pasjonsfruktkremfyll
DU TRENGER:
100 g sukkerfri, hvit sjokolade
Saften fra 4 pasjonsfrukt
SLIK GJØR DU: Ha den hvite sjokoladen og saften fra pasjonsfrukten i en bolle. Smelt sammen over vannbad. La fyllet avkjøle til romtemperatur før du heller det opp i sjokoladeformene.
Lakrisfyll
DU TRENGER:
2 dl fløte eller havre/soyafløte
4 ss Sukrin Gold
4 ss SukrinSirup Gold
3 ss Helios rålakrispulver
SLIK GJØR DU: Ha alle ingrediensene i en kjele. Kok opp under omrøring. Fortsett å koke under omrøring i 15 minutter.
Avkjøl til romtemperatur før du heller det i sjokoladeformene.
Peanøttfyll
DU TRENGER:
4 ss Helios Peanøttsmør
1 ss SukrinSirup Gold
SLIK GJØR DU: Rør sammen over vannbad. La fyllet avkjøle til romtemperatur før du heller det opp i sjokoladeformene.
Oppskrift/bilde av Desiree Andersen
