Hjemmelaget sjokolade
Du trenger:
- 100 g kakaomasse
- 50 g kakaosmør
- 1 ts vaniljepulver
- 4 ss SukrinSirup Gold
Slik gjør du:
1. Ha alle ingrediensene til sjokoladen i en bolle og smelt over vannbad og rør forsiktig. Når alt er godt blandet fyller du sjokoladeformen halvfull med sjokolade. La det stivne i kjøleskapet.
2. Hell deretter over passe mengde med ønsket fyll og la dette stivne i kjøleskapet.
3. Forsegl så konfekten ved å helle et lag sjokolade over fyllet, la dette stivne i kjøleskapet.
Pasjonsfruktkremfyll
Du trenger:
100 g vegansk hvit sjokolade
Saften fra 4 pasjonsfrukt
Slik gjør du: Ha den hvite sjokoladen og saften fra pasjonsfrukten i en bolle. Smelt sammen over vannbad. La fyllet avkjøle til romtemperatur før du heller det opp i sjokoladeformene.
Lakrisfyll
Du trenger:
2 dl fløte eller havre/soyafløte
4 ss Sukrin Gold
4 ss SukrinSirup Gold
3 ss rålakrispulver
Slik gjør du: Ha alle ingrediensene i en kjele. Kok opp under omrøring. Fortsett å koke under omrøring i 15 minutter.
Avkjøl til romtemperatur før du heller det i sjokoladeformene.
Peanøttfyll
Du trenger:
4 ss Peanøttsmør
1 ss SukrinSirup Gold
Slik gjør du: Rør sammen over vannbad. La fyllet avkjøle til romtemperatur før du heller det opp i sjokoladeformene.
Oppskrift/bilde av Desiree Andersen