Nøttestek med Quinoa

Til 1 stek trenger du:

Slik gjør du

1. Sett ovnen på 200 grader.
2. Del opp løk, sjalottløk, hvitløk, fennikel og purre. Varm opp oljen i en stekepanne og surr alt til løken blir blank.
3. Kjør cashewnøtter, hasselnøtter og vegansk ost i en food processor. Tilsett grønnsakene og gjenta prosessen.
4. Bland inn ukokt quinoa, chia egg og resten av ingrediensene.
5. Ha blandinga over i en brødform på ca. 2 liter.
6. Stekes midt i ovnen i 30 minutter. Dekk så til med bakepapir og stek i en time til.
7. La steken hvile i 20 minutter før du deler den opp. 

 

Oppskrift/bilde av Desiree Andersen

Produkter i oppskriften
  1. Helios hasselnøtter 150 gr
    Helios Helios hasselnøtter 150 gr
    79,-
    På lager i nettbutikken
  2. Helios Cashewnøtter
    Helios Helios Cashewnøtter
    99,-
    På lager i nettbutikken
  3. Helios Quinoa Hvit
    Helios Helios Quinoa Hvit
    83,-
    På lager i nettbutikken
  4. Rawpowder Chiafrø
    Rawpowder Rawpowder Chiafrø
    109,-
    På lager i nettbutikken